Pustolov":1lf7s80c je napisao(la):
GTC park apartmani su krenuli u predprodaju 2006 ja gledao i imali su razlicite cene po pratnosti neki prosek u to vreme je bio fantasticnih 1350eur m2, kada sam 2007 kupio stan dosigli su cene od 1650eur m2 isto je bilo da cekas 2 godine uselenje
godinu dana kasnije je krenula prodaja belvilla po 2k ako se nevaram
mislim da uslove platis pa cekas 2godine da zavrse tako je bilo sa belvillom 2008 zar ne
zato ih uporedjujem
Nije bilo tako.
Istine radi: Pocetak 2006, cena u GTC-u je bila za spratove 1-3 1.350 eur m2 samo ukoliko si isplatio 100% odmah. I sacekao skoro 4 godine da ga izdrade. Zaboravio si jos jedan sitan detalj: PDV za koji tada nije postojalo oslobodjenje. I jos jedan sitniji: obavezna kupovina jednog garaznog mesta po ceni od 10.000 + PDV, bez obzira na velicinu stana koji kupujes. Svaki sledeci sprat je kostao po 100 eur m2 vise zakljucno sa 1,850 + PDV za poslednji sprat.
I mali dodatak: ove cene su bile iskljucivo za 100% avansno placanje, za sta je odobravan popust od 10%.. Za placanje u ratama, ( 4x25%, 6 meseci razmak izmedju uplata, gde bi zadnja rata bila isplacena polovinom 2007 sai daljim cekanjem od 2,5 godine na predaju stana)minimalna cena je bila 1.500+PDV za najnize spratove 1-3, a za svaki visi sprat skuplje.
Jedino kreditni kupci su u Belvilu morali da isplate stan u celosti, za kes kupce je to bilo: 50% + 20% +20% i+10%. Ja sam dobio jos bolje:
dec08 40%, maj09 20%, sep 09 20%i nov 09 20%. Druga rata je trebala biti placena u aprilu, a zadnja pred useljenje. ali se iz Belvila nisu bunili ni kada sam kasnio sa ratom u apr, niti kada sam pozurio u novembru sa zadnjom ratom.( zadnja je po ugovoru trebala da bude pred useljenje u dec)
Oprema stana u GTC je bila na visem nivou od Belvila, ali je bilo neopisivo mnogo fuseraja, pisalo je sve strane, sto od vodovodnih instalacija, sto kroz spoljasnju stolariju. Strahovito su ubrzali zanatske radove, jer su trpeli ogroman pritisak od strane kupaca, 2 godine kasnjenja je mnogo i za Srbiju. Da ne kazem da su kupci dobili nadoknadu u obliku one stvari da izbiju oci. Za razliku od Belvila koji je, po recima forumasa, svima kojima je zbog zamene parketa kasnilo urucenje kljuceva isplatio neku fer nadoknadu. Jevreji vs Hitlerjugend.