Sister
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 04.05.2010.
- Pohvaljen
- 30
Malocas sam zvala dezurnog komunalnog inspektora za Novi Beograd na tel.3106872, i shvatila da su vec uvezbali foru za skidanje s k........nas. Njihovo je kazu paljenje smeca (kucnog), a ne paljenje pokradenih bakarnih kablova, to je u nadleznosti policije. Kada sam rekla da mi je njegov kolega i rekao da se radi o bakarnim kablovima, i da mi ne znamo da li su u pitanju gume, smece ili nesto drugo, pitao me koji to kolega, pa onda kao zatrazio moje ime i prezime adresu i telefon (??), i pitao me da li cu ja da pokazem gde se to pali, i kada sam potvrdno odgovorila, opet se vratio na to da kada budem videla dim, da im javim i ja da budem tu i da pokazem gde se pali.
Ucinio je sve da me u stvari zaplasi. Pitala sam ga u jednom trenutku kako to pricate sa mnom, povisio je ton i rekao kako mu "probijam usi sa svojom pricom". Nema sanse. Dakle, komunalna inspekcija je nadlezna za paljenje smeca, a posto oni pretpostavljaju da je u pitanju paljenje bakarnih kablova, oni to nisu nadlezni. To kazu policija da uhvate lopove koji ih kradu. To sto mi zivimo u zagadjenju svakodnevno po par sati, niko nije nadlezan. Pomozite ljudi ako znate kako!!!
Itekako je to njihova nadleznost, jer ako su u pitanju bakarni kablovi, ne kriju se oni samo na tom mestu, vec se pale i stvaraju dim i zagadjenje.
Ucinio je sve da me u stvari zaplasi. Pitala sam ga u jednom trenutku kako to pricate sa mnom, povisio je ton i rekao kako mu "probijam usi sa svojom pricom". Nema sanse. Dakle, komunalna inspekcija je nadlezna za paljenje smeca, a posto oni pretpostavljaju da je u pitanju paljenje bakarnih kablova, oni to nisu nadlezni. To kazu policija da uhvate lopove koji ih kradu. To sto mi zivimo u zagadjenju svakodnevno po par sati, niko nije nadlezan. Pomozite ljudi ako znate kako!!!
Itekako je to njihova nadleznost, jer ako su u pitanju bakarni kablovi, ne kriju se oni samo na tom mestu, vec se pale i stvaraju dim i zagadjenje.