Sister":37ddgamg je napisao(la):
grado":37ddgamg je napisao(la):
Pade mi na pamet jedna priča sa tužnim sadržajem i još gorim završetkom...
Čoveka zadesila teška nesreća i zla sudbina. Sve mu propalo, zdravlje popustilo, nade nema. Pitaju ga ljudi kako je, a on odgovara dobro, dobro!
Čitam ovo i sve nešto razmišljam...
Ah, da, ja baš prolazio pored Belvila, čak malo i ulazio, mislim šta reći, i baš ga gledao onako i tako to...
A tek zgrade, a staze i sve drugo. A zelenilo, pa trim...
Eh, šta ćeš.
Možda malo nepovezano, ne zamerite...
Eto.
Ne zameramo. Pogledaj ono pod tackama od 1 do 5. Kada si ti u pitanju najnovije je i prodaja cetiri velika stana u Blvl po 1250 e kvm, ispostavilo se nepostojeca. Evo Grado, koji si se povukao jednom kada nisi vise imao svojih "argumenata" i to bas u klincu sa mnom, sada cu da ti kazem sta bih ja ucinila da sam zaista zaposlena u kompaniji Delta. Pronasla bih te preko komjutera koji koristis i tuzila te za sirenje laznih vesti itd., i uzela ti i to sto sada imas, da shvatis da se ne ispalti biti toliko zao i pokvaren covek.
Od ta četiri velika stana, dva su bila na trećem, a dva na četvrtom spratu. Neko je ovde pisao da je od onog zemljotresa pukla ploča i to
baš između 3. i 4. sprata! Eto razloga zašto su tako jeftino otišli, a i meni je bilo malo čudno otkud tako drastičan pad cena...
Znam da ti nisi zaposlena u Delti jer je to privatna kompanija i ipak traži koliko-toliko kvalitetan kadar. Ti si verovatno na mišiće završila neki lakši fakultet pa si se preko veze zaposlila u nekoj državnoj firmi, a sve što imaš od nekretnina si nasledila i nemaš pojma, a nikada to nećeš ni znati, kako izgleda kada nešto moraš sama zaraditi. I lepo od tebe što se ne kriješ, posle ovolike reklame mislim da bi ti Preduzeće moglo pokloniti makar jedno parking mesto. Kada si izdavala onu garsonjeru, stavila si u oglas svoje puno ime i prezime, broj mobilnog i možda i adresu, ne sećam se tačno.
Jedino mi nije jasno zašto si napustila lily of the valey, mogla bi da nam pošalješ makar jedan smajli sa tog naloga, da evociramo uspomene na stara dobra vremena kada je izgledalo da će od tog naselja biti nešto... A naselje ne čine samo zgrade, mnogo je bitno i ko u njima živi. Ali bez obzira, neka si ti nama živa i zdrava!