FreeMason":1tkerhvn je napisao(la):
Cobretti":1tkerhvn je napisao(la):
Nevenkovic":1tkerhvn je napisao(la):
Cobretti, jedan F.O.C. savet. Halo oglasi i Krov su savrsen lek za tebe i tvoje nevolje sa Belvillom.
Da sam toliko nesrecan ne bi gubio ni trenutka i prodao bi stan.
Ukoliko informacije iz prve ruke, inzenjera koji su ucestvovali u gradnji naselja, nisu relevantne za forum, onda se izvinjavam svima na smetnji.
Cobretti, onda mi stvarno nije jasno. Ako si imao dosta losih informacija o celom naselju, a koliko se secam i ranije si iznosio neka saznanja koja su se pokazala kao tacna, zasto si onda kupio stan u naselju?
Pa tu je bitna vremenska dimenzija cele price, koja se proteze od leta 2008...
Ja da sam imao informacije sa izvora, ne bih blejao po forumu u potrazi za istim.
Pricu sklapam na osnovu fragmenata na koje nalecem, a verodostojnost se potvrdi ili ne potvrdi, uostalom vrlo selektivno izlazim sa svojim izjavama, i sa svojom istinom, jer nije sve za javnost, pogotovo neke neproverene stvari...
Sto se tice kajanja ili ne kajanja oko kupovine, ne krijem da nisam nesto odusevljen, ali razumem i ljude koji su odusevljeni.
Ali u slucaju da se zaista stedelo na sustinskim detaljima, tipa lose izvedena statika zgrade, to je vec problem. BTW na nekim zgradama je dozidano i po 3-4 sprata ako se ne varam, bar tako vizuelno deluje?
E ukoliko se potvrdi da ima nekog osnova u prici, to je nesto ispred cega ne treba da zabijamo glavu u pesak.
Vec postoje incidenti koji sugerisu segmente koji su lose izvedeni / projektovani (dva paljenja elektro instalacija, poplave u garazama tokom faze izgradnje).
Ovih dana smo svedoci i da se ponovo radi prizemni deo u soliterima, neko rece hidro izolacija.
Ja nemam razloga da budem preterano spokojan, a i u direktnom kontaktu sa izvodjacima(sljakerima) sam video kakav je nivo strucnosti u pitanju.
Takodje sam svedok i prekomernih usteda na vise mesta, najociglednije su ulazna vrata sa interfonom, klime 9ke, i minijaturna parking mesta.
Za kraj neki ljudi ocigledno ne shvastaju sustinu internet foruma, a to je argumentovano sukobljavanje misljenja. Ko ne zeli da cuje misljenje suprotno svome, za njega onda ovaj kanal komunikacije nije adekvatan.