Sister
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 04.05.2010.
- Pohvaljen
- 30
Upravo ono sto sam u svom postu juce navela. APOLUTNO sam sigurna da se radi o coveku koji ne samo da nista nije kupio u Belvilu, vec je direktna konkurencija firmi od koje smo kupili stanove. Sa svakim kao prijatelju, vidi, da ti objasnim, znam ali necu da kazem kako.....i uvek ponavlja iste stvari o nepostojecem kvalitetu sve u tancine, opasnosti po zdravlje - ovo je novouvedeno, bio se izgubio neko vreme, ali je procenio da je sada pravi trenutak da ponovi iz pocetka sve ukljucujuci evo sada spor oko vlasnistva sa Saricem(?)! Ponudjeni koncept odrzavanja naselja on zamenjuje svojim, naravno jer sve sto je prednost Belvila ....ili ne postoji prevareni smo, ili ne treba da postoji. On nudi bolji.bog":gx51acr8 je napisao(la):Ideja o odrzavanju, kao ideja je skroz ok, ali ispala je to jos jedna pljacka, jer se iz aviona vidi da je racunica zestoko prenaduvana. Posebno ako se uzmu u obzir mikronske zelene povrsine, koje bi i malo dete pokosilo za 5 minuta. Ulazi se peru i u drugim blokovima, ali za neuporedivo manje para, a ne kapiram sta bi falilo da da Gradsko Zelenilo kosi travu, kao sto to vec radi u 90% teritorije grada? Ljudi znaju posao, rade ga odlicno, a kostaju skoro nista. Sijalice necu ni da pominjem, svaki kucni savet ima tu stavku i suma je apsolutno beznacajna na godisnjem pa cak i 10-ogodisnjem nivou. Dakle, cista pljacka.
@Zoky: ajde prijatelju ne peni za dzabe, ne primaj sve tako k srcu i ne budi bukvalista. Ponasas se u najmanju ruku kao da si ti zidao Shitville. Kao sto i ranije rekoh, nista ne fali Ytong-u (iako je najjeftiniji materijal, mozda i malo kancerogen), nista ne fali kineskoj keramici (iako je najjeftinija, bar se to da lako zameniti), sav fus (a veruj mi bilo ga je na pretek) se da popraviti i kao i uvek ja to radim u ........................ Ajde da pretpostavimo da se potegne visegodisnji spor oko vlasnistva, koji bi verovatno bio krajnje neizvestan, s obzirom na situaciju, da li bi i onda velicao svoju firmu i hvalio se lepotom trim staze? Pa i ta trim staza nije nista manje smesna od svega ostalog, manja ne moze biti i ne vidim ko normalan bi trcao po njoj u krug ko bu****, pored sve sirine Novog Beograda, naravno i 2 keja (Dunavskog i Savskog)?
Ovaj forum sigurno nema nikakav uticaj na cenu, a koliko mi je poznato ona je u medjuvremenu pala sa 1950 na 1850, sto je smesno-zalosno. Ne kapiram koji je to pametni mozak smislio da tako pokrene prodaju. Daleeeeeko je to od realnosti, a ovo sa Saricem ce dodatno da odbije kupce.
I Garage gsp TAKODJE. Onaj ko zivi u Belvilu, a ne zna da na ulazu postoji tabla sa spiskom sta ulazi u odrzavanje!!??? Ma hajde.
O raznim Gradama i Stanisama .....ni privirili ne samo u Belvil nisu nego ni do prodajnog paviljona a hvale jedan drugog za poznavanje malverzacija prilikom prodaje stanova....
I svi racunaju da nasu pristojnost. Od koliko juce nazivaju nas mafijasima. I racunaju da svi koji su normalni vremenom odu iz njihovog drustva, pa da na forummu ostanu samo oni.
Sada cu da raportiram SVAKI njihov post koji je za mene kao STANARA I VLASNIKA stana u Belvilu uvredljiv.
MA KO SI BRE TI DA ME NAZIVAS MAFIJASEM, ZMIJOM I DJAVOLOM?