Meni je ova interaktivna mapa uvek bila najlakša za čitanje: http://www.ratp.info/orienter/cv/carteidf.php?lang=uk
a ja sam jedan od njihWile E. Coyote":1yy049po je napisao(la):Зидар, ја сам такође размишљао о промени номенклатуре, уз помоћ осталих форумаша:
Тако некако су и били организовани планови Београда из 80-их година и било је прилично прегледно. :kk:Матеја Бељан":2l9qvhbk je napisao(la):Pazi, potezi 100, 200, 300 i 400, potpuno m ogu da se odvoje, nacrtas ih jednom linijom i jednom tackom i oznacis slovima, ispod legenda koje se tu linije okrecu, 500, 600 i 700 probaj da nabudzis. Tu takodje moze vise linija istom bojom, sivom
radim na novoj verziji, zaista bi bilo dobro da se bas sve linije nadju na mapi.Матеја Бељан":3jw38lph je napisao(la):Pazi, potezi 100, 200, 300 i 400, potpuno m ogu da se odvoje, nacrtas ih jednom linijom i jednom tackom i oznacis slovima, ispod legenda koje se tu linije okrecu, 500, 600 i 700 probaj da nabudzis. Tu takodje moze vise linija istom bojom, sivom