Šta je novo?

BelgradeMaps.com

to mi ne ide u glavu, imaju pare za plaćanje tendera a nemaju za štampanje :S Pa šta će da rade sa tim otkupljenim, da stave jednu pa onda 10 indigo listova pa crtaj wtf

Kako bese ono na gestetner :D ili kako se zvase :bash:

edit:

evo i nadjoh adekvatan primerak istog
2-6-2007-22-31-52--charles~richard.jpg

Archangel":9vht8618 je napisao(la):
to mi ne ide u glavu, imaju pare za plaćanje tendera a nemaju za štampanje :S Pa šta će da rade sa tim otkupljenim, da stave jednu pa onda 10 indigo listova pa crtaj wtf
Неко ко бесплатно нуди свој труд, никако се не уклапа у њихово поимање функционисања друштва. Како да се уграде у нечему што је бесплатно?

Знају да неће имати од тога лове, тако да уопште им се ово не уклапа у шему њиховог "транспарентног" пословања.

cudo je sta moze da ucini medijski pritisak

evo novog maila direkcije:

Subject: Nove Mape Gradskog Prevoza - ponuda za saradnju
Date: Mon, 21 Feb 2011 09:31:49 +0000
From: Katarina Dragutinovic <katarina.dragutinovic@beograd.gov.rs>
To: architecte@jugcerovic.com <architecte@jugcerovic.com>

Поштовани,

По питању предлога који сте нам изложили у маил-у, желели бисмо да са Вама конкретно разговарамо. Уколико сте у могућности да нас посетите приликом боравка у Београду потребно је да контактирате Дирекцију за јавни превоз на телефон 3238-524 или 330-9153 како би уговорили састанак са представницима Дирекције.

С поштовањем,

Дирекција за јавни превоз

ako je "konkretan" razgovor u pitanju onda cu morati da se vrnem do Beograda :)

Mozda ce da te zaposle za 300 evra mesecno da radis u direkciji... ;)

A mozda mu pokazu novi vid prevoza, U GEPEKU sa sve dzakom na glavi :lool:

Ako je c.s.i. ziv i zdrav izasao iz direkcije valjda cu i ja :)

Зидар, размотри ову могућност. Уколико јавно затражиш лепе паре за твоју мапу, а у ствари не узмеш ништа, већ пустиш овима из дирекције да те паре поделе међу собом, ето твоје мапе свуда.

Zar i ti sine stf?

Verujem da zidar nije osoba koja bi ulazila u te njihove kombinacije cak i u toj verziji da ne nista ne dobije od novca.Ovaj sistem i birokratija se mogu promeniti bez takvih nazovimo kompromisa.

хахах, ма само сам се надовезао на предходне постове.
Ја лично бих пре спалио све примерке и избрисао електронске формате, и изгазио хард диск на коме су биле, него што би их на тај начин њима уступио. :kk:

Поента поста је да они морају да се уграде, иначе нема ништа од посла.

а и ако му обећају паре биће:
Били Питон":6ile9n9d je napisao(la):
у фебруару сте рекли лова у априлу, од тада је прошло годину дана

Zidar, ja mislim da ako oni prihvate tvoje planove i bez novcane nadoknade, to ce vec biti veliki uspeh za tebe i cini mi se da je to i bio tvoj osnovni cilj, e sad ako ti jos daju koju kintu onda ce to biti puna kapa.

Cek Zeks od kada je taj clanak posto je jedan izasao pre par dana ili sam danas propustio clanak koji se tice mapa.

@zexland

ja tebe serdarom, ti mene vojvodom... videh te na studio B ;)

Beobuild mu dodje kao Tanjug, hrani li hrani medije

aj ziveli :vops:

@ zidar,

sta ces :) rasadnik talenata i pravih ljudi na pravom mestu za bg :gobb: :kk:

Vrh