A sta je sa tim da imamo reklame, ali da zato markica bude jeftinija/ ne poskupi? Ili da se prevoz manje dotira iz gradskog budzeta? Nemam problema sa reklamama u gradskom prevozu, ako to znaci da ce karte biti jeftinije/da ce se manje dotirati GSP iz gradskog budzeta.zidar":3fo6173u je napisao(la):Oduvek sam smatrao da voznja gradskim prevozom treba da se placa i da ne bude reklama (isto vazi i za drzavnu televiziju) ili da bude besplatna pa ako mora sa reklamama. A ako vec treba da se stavljaju reklame, neka se time bavi preduzece koje odrzava mrezu a ne parazitske marketinske agencije koje zaradjuju na tome sto gledam reklame koje sam platio (markica) da vidim. Toliko o mom stavu o Masel and co.
Ipak, za svrhe sadasnje akcije lepljenja mapa, ubedjen sam kao i autori prethodnih postova da je takticki daleko bolje ne dirati prostor koji je koncesijom dodeljen marketinskim agencijama. Cak stovise mislim da se konfrontacijom mape, to jest dobrovoljnog gradjanskog doprinosa drustvu, i reklamnih panoa jasno pokazuje bljutavost i nepotrebnost poslednjih.
Lepimo mape tamo gde ne smetaju da pokazemo koliko nam reklame smetaju.
Za drzavnu televiziju se slazem, ali tu je malo drugacije - prevoz placam samo kada ga koristim, a da bi izbegao TV pretplatu moram da dokazem (uz izjavu dva svedoka) da ne posedujem antenu (!!!) - nije dovoljno da im kazem da ne gledam RTS. I naplacuje se unapred, kao neki porez, za razliku od markice u prevozu.