Sve jače i jače mi kuca srce sa svakim vašim postom!!! ...A tek ga prvi put čitam, zapravo, nisam ga ni primetio... A baš imam džepnu S mapu na flashu, videvši prvo mapu i sajt na diskusiji u bg vozu, hteo sam da je štampam danas, ali ću sutra.. I sve ove 4 strane skrolujem i svaki put vidim nešto bolje Zidarev plan > direktorka direkcije videla mapu > tob stavila mapu > svi oće da je štampaju > pismo za gradonačelnika > ideja za postavljanje svuda > GSPGERILA je rođena > slike mapa iz prevoza .... ... i na kraju "sada imamo pokrivene sve vidove gradskog prevoza osim voza" ... NEVEROVATNO!!! Ali, ustvari, raduje me što je to tek početak =)
A kako tačno znate koji bus ide na kojoj liniji? To napamet? Il imate neku bazu podataka =)
Tek sam 2 godine u bg-u, i ne znam sve linije (al to će se nauči čim stavim S-ku u džep! =D) Ako treba pomoć, tu sam, prebacujem se da pratim i ovaj topic. Mogao bih da otštampam veliku i okačim na faxu.
I danas sam se drugi put provozao bg vozom i prošao kroz podzemni prolaz na Prokopu, i video onaj kao "motivacioni" plakat koji izgleda gore nego etiketa na najjeftinijem seosko-lokalnom tzv. "žutom soku" (neka gazirana bundeva koja bi trebala da bude u konkurenciji sa Fantom), sa natpisom "GSP uvodi novi vid javnog prevoza", al čudo jedno nema ni jedne trudnice.. (koja je, uzgred na jednom vagonu dobila brkove)