Pa šta ima da rade kad su rekli da je sve automatizovano?Jes pa da neko izračuna dnevni prosek i shvati koliko ne rade svoj posao.
А због чега су странске таблице изузете из закона?Jer svi znamo da stranci, tj. vozila registrovana u inostranstvu, uglavnom prolaze nekažnjeno za prekršaje
Nisu izuzete nego nema načina da im se naplati kazna.А због чега су странске таблице изузете из закона?
U dosta slucajeva nema kako da se garantuje da ce kazna biti placena a i saobracajni bumbari ih ponekad ignorisu. Npr one sa Americkim tablicama mislim da nikad ni ne diraju (za prekrsaje). Srbin koji u Srbiji vozi sa USA tablicama, to ti je nesto skoro pa kao diplomatski imunitet.А због чега су странске таблице изузете из закона?
Nismo u EU i nisu nam zakoni usklađeni sa EU pa se stranci izvlače. Imaš gomilu tekstova o tome po domaćem internetu, pisano je mnogo puta. Sad jedino mogu da im naplate na rampama ali sve ostalo ne mogu.Naravno da ima načina, isto kao nama naplaćuju kad odemo u inostransvtvo u ekspresnom roku po modelu "ideš da platiš pa nastavljaš vožnju"
Гледао сам на Јутјубу кад је јенки МАЛТРЕТИРАО нашег пандура до те мере да су дошли и оперативци да донесу Американком кнезу под терминал да може да плати казну картицом.Npr one sa Americkim tablicama mislim da nikad ni ne diraju (za prekrsaje). Srbin koji u Srbiji vozi sa USA tablicama, to ti je nesto skoro pa kao diplomatski imunitet.
Šta si to uradio kada su te isključili?Lično sam svedok da u pograničnim mestima BIH tablice rade šta hoće i da ih niko ne sankcioniše a sa druge strane u BIH mene su isključili iz saobraćaja i poslali da odem u najbliži grad da platim i da se vratim po dokumente da bih nastavio putovanje.
- Ne mogu da verujem, ne mogu da verujem, ovi sateliti idu kao ludi. Opet sam dobio kaznu. Kako se zovu ovi sateliti, kurije oko, oko, da Bog da im neko bre, gurnuo prst u to oko. - rekao je Ivan.
- Je l' si ti bre lud? Svaki dan mi bre, stižu po deset kazni - nastavio je on.
- Oko sokolovo, kakvo bre oko sokolovo, 'ajde marš - vikao je Gavrilović.
Što se tiče USA državljana, policija neće ni da ih legitimiše da slučajno ne dođu u situaciju da neko iz ambasade pozove da se žali na neprijatnost.