Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Zvučaće ludo ovo što pišem, ali meni se čini da vozač možda nije ni video te stepenice iza. Mislim, postoji mogućnost...
 
garant neka plavusica u laganoj aljinici s tasnicom i mobilnim nije oka s istog skidala jer je zurila kod manikira....desava se boze moj a vas pesake ko j....
 
mozda je slep 8) boze me prosti onda coveku nije za zameriti!

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=858121#p858121:3v89vdrf je napisao(la):
Bender Rodriguez » Uto Jun 15, 2021 11:15 pm[/url]":3v89vdrf]Zvučaće ludo ovo što pišem, ali meni se čini da vozač možda nije ni video te stepenice iza. Mislim, postoji mogućnost...
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=858118#p858118:1db1szmp je napisao(la):
Bulbulderac17 » Uto Jun 15, 2021 11:06 pm[/url]":1db1szmp]Da sam pešak ili stanar bukvalno bih prešao preko njega...jer vidim da je to jedini put


Sent from my iPhone using Tapatalk

Pre petnaestak godina sam bio u iskušenju da komšiji izgazim auto koji je bio parkiran tako da ne može pešak da prođe. Nakon par sati sam saznao da se mu se tog dana ubio sin. Od tada sam prestao da sudim ljudima na prečac...
 
Непрописно паркирана возила ометала ватрогасце у гашењу пожара

Ватрогасци су успели да приђу згради у Улици Радоја Домановића број 19, у Београду, и започну гашење пожара тек након брзе интервенције „Паркинг сервиса”, чије дизалице су им омогућиле приступ згради.

Након дојаве пожара на Звездари, ватрогасне екипе су веома брзо стигле на лице места, али нису могле да приђу згради чије поткровље је захватила ватрена стихија, пошто им се на прилазу испречило неколико непрописно паркираних возила, саопштило је Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис”, преноси Танјуг.

Оперативни центар Скупштине града одмах је реаговао и по хитном поступку обавестио „Паркинг сервис”, чије дизалице су уклониле паркирана возила, која су ометала акцију ватрогасаца.


„Желео бих да похвалим брзу интервенцију ватрогасне бригаде, која свакодневно пожртвовано спашава људске животе и имовину. Сарадња са Градом Београдом и свим хитним службама је одлична, а то се види баш у оваквим ситуацијама. Апелујем на грађане да своја возила прописно паркирају, да не би долазило до оваквих тренутака, када су минути веома важни, јер нечији живот виси о концу”, рекао је директор „Паркинг сервиса” Андрија Чупковић.

„Паркинг сервис” је са Оперативним центром Скупштине града на сталној вези и истог тренутка се одазива позивима хитних служби, које траже помоћ дизалица овог београдског комуналног предузећа, додаје се у саопштењу.

http://www.politika.rs/scc/clanak/48174 ... nju-pozara
 
I jedna bez retrovizora, brisača, dve gume i vozačeve brave.

Dorćol

288d08e186b9fed011ceaa30b9e817dd.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Koja je logika da nekome ko je parkiran tako da ti smeta uništiš 2 gume pa onda još duže čekaš da se skloni?
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=859521#p859521:33gbab22 je napisao(la):
Vitez Koja » 22 Jun 2021 09:01 am[/url]":33gbab22]Koja je logika da nekome ko je parkiran tako da ti smeta uništiš 2 gume pa onda još duže čekaš da se skloni?
Logika je što ćeš tada čekati duže i više nikada, jer je konjina valjda naučila lekciju
 
Tako je. Kad organi reda ne rade svoj posao, narod se sam organizuje po pitanju pravde i prevaspitavanja.
 
Vitez Koja":1xnuqpsy je napisao(la):
Koja je logika da nekome ko je parkiran tako da ti smeta uništiš 2 gume pa onda još duže čekaš da se skloni?
Tebi je korišćenje tvog vozila onemogućeno za tu priliku (tipa odlazak na posao) i pošto si morao da uzmeš taksi, kola ti ne trebaju. Ljudski je (osim ako nisi mega Hrišćanin) da poželiš nešto loše osobi koja te je blokirala.

Pošto živiš u Srbiji, svestan si da ta osoba neće trpeti nikakve zakonske posledice svog bahaćenja i sasvim je prirodno u tom slučaju uzeti pravdu u svoje ruke.

Pošto ta osoba uglavnom ne razume normalan rečnik, razne poruke nemaju nikakavog efekta i jedini način kako toj osobi možemo upropastiti dan je uništavanje lične imovine.

Takvim osobama je auto sve na ovom svetu, po Frojdu iam veze i sa polnim ogranom zato je bilo kakva šteta na istom najveća moguća kazna z a takve osobe.

Naravno, sve se to radi na sospstvenu odgovornost i kažnjivo je zakonom, ali pošto sam već rekao da se zakon ne sprovodi u ovoj zemlji, ulazimo u jedan začarani krug gde ispadneš bu**** ako ne uradiš ništa.
 
Ala si ga ulovio, ko snajper bogte... :D Ili je panj stajao (zaustavio se) usred raskrsnice, jel si to mislio?
 
Taksista u Mecki vrsi prekrsaj i ceka ispred poprecne kolone da napravi nedozvoljeno skretanje u levo kada se "zatvore" semafori duz njegovog pravca. Pored njega bumbar Saobracajne policije u Skodi koji sve to gleda. I nikom nista.
_IMG_000000_000000~2.jpg
 
Recimo da sada hoćeš to da prijaviš policiji i pošalješ mejl sa tačnom lokacijom, vremenom, pa čak i tablice policijskog vozila, ti bi dobio poziv da dođeš u policijsku stanicu i daš izjavu dali želiš da se policajac kazni, ili ukori ili šta već.

Kad god sam prijavljivao neku sličnu stvar (bezobrazne policajce na Adi, policajce bez kacige na motorima na Adi, divljanje kvadova u mojoj ulici) morao sam da idem u stanicu i dajem izjavu.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=861641#p861641:e479pf05 je napisao(la):
Bender Rodriguez » Čet Jul 01, 2021 4:08 pm[/url]":e479pf05]Taksista u Mecki vrsi prekrsaj i ceka ispred poprecne kolone da napravi nedozvoljeno skretanje u levo kada se "zatvore" semafori duz njegovog pravca. Pored njega bumbar Saobracajne policije u Skodi koji sve to gleda. I nikom nista.

file.php
Ako je ovo u Kneza Miloša, bio sam par automobila iza i prošao pored i baš sam zagledao što blokira raskrsnicu..koja slučajnost :gobb:
 
Covek iz Ratka Mitrovica namesta svaki dan znakove za radove ispred kuce kada mu ukucani sa automobilima nisu tu i na taj nacin uzurpira javna parking mesta. Znakove je inace "nabavio" prilikom rekonstrukcije ulice i sada ih obilato svakodnevno koristi
 

Prilozi

  • IMG-6081895774345c18a772ddea9554ca4e-V.jpg
    IMG-6081895774345c18a772ddea9554ca4e-V.jpg
    236 KB · Pregleda: 804
Prijavi Komunalcima i Beograd putu ili kome je vec ukrao te znakove.

Probaj nekako da upakujes da si video kako krade, da bi naterao trutove da odreaguju, da se ne vade sa "a dobro, mozda nasao covek, kupio na AliExpressu, dobio u Kinder jajetu..."
 
Saob. znaci ? Pa super , uredno... :)

Ako se secass mog slikovitog posta
baloni za vodu, kante od Jupola, cigle , blokovi, daske, auto gume ..... Skoro na svakih pet šest metara duž ulica.... ko deponija :(
Vrlo ne uredno,

Vi ste dobro prošli sa tim znacima :kk:

NE diraj ih jer odmah izlece ,,gazda,, obavezno u beloj podkošulji na bratele, polu upasaane tako da malo vire i bele gace... Naravno i tad počinje Pit Bul Av-Av-Av... :lol:
Ponekqd izleti i žensko...e tad nisi ima srece . Rospije su opasnije jer ne staju dok te ne iznerviraju , a tad i kažeš nessto ne prikladno tako iznerviran, taman za nj. zamku , da ti natovari patrolu na vrat uz prijavu ... :twisted:

Nadlležne , na pr. Komunalu policiju to ne zanima, a ni dr. jer se ne uklapa u manekenisanje....
:sesir:
 
U tom slučaju može da mu ih ''preuzme'' i skloni do nekog udaljenog kontejnera. :D

Tako sam ja imao priliku da gledam grupu bahatih životinja kako su od nekud ukrali stari razvaljeni obarajući stubić za parkiranje i stavljali ga na kolovoz ulice, na onih 5 metara između pešačkog prelaza i niše za parkiranje na kolovozu. Znači bez šrafljenja (pošto naravno nisu imali dozvolu da ga šrafe za kolovoz), samo ga postave i ljudi misle da je fiksiran i ne diraju ga dok ne dođe gazda i ne parkira se tu, a onda ga sklone.

Ja jednom prošao kad niko nije gledao, dig'o ga i odneo do bloka iza gde sam ga donirao JKP ''Gradska čistoća''. Više nisu pokušali tako da uzurpiraju javni kolovoz i prostor. :) 8)
 
Ma svega ima duz Ratka Mitrovica i balona, stolica, paleta, kanti sa ciglom, cak usrafljenih stubica sto su na kupujemprodajem 1200 dinara, ali ovaj je prevrsio meru sa ukradenim. znakovima. Masu kanti i balona sam bacio u kontejner. Prijavio sam ovoga komunalnoj policiji i beokomu za uzurpaciju javne pocrsine pa cemo videti. Sa ovim sitnisem se borim bacajuci im sve u kontejner
 
Vrh