Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Prijavicu da su stubici pocupani da stave nove nego sam sad u guzvi
 
уске уличице, коефицијент изграђености 90 посто, више спратова, ова исцртана паркинг места могу да буде само декорација
 
Stubici su lose resenje!
Stalno, kao papagaj ponavljam to.
Pored toga sto su ruzni i ruze grad, stubici se relativno lako cupaju, krive, lome...
Resenje je vrlo jednostavno. Visok ivicnjak ce odvratiti 90% vozaca od parkiranja. Onih 10% kada par puta plate kazno odustace takodje.
 
u Bulevaru Nikole Tesle su izuzezno visoki ivičnjaci i rekao bih efikasni :)
Mada to pojačava parkiranje 'sa sva 4, samo po cigare'.
 
Gde to u Bulevaru Nikole tesle? Ja kada istim prolazim ne vidim nešto da su parkirana vozila po ulici.
 
Вечерас је страшно око Вуковог споменика. Таксисти паркирани по пешачким прелазима, скупи аутомобили око кафића у саобраћајној траци иако из кафића њихови власници гледају право на гаражу В. споменик. Ни око храма Св. Саве није било боље...
 
Kod vuka stavljau kante za smece betonske i tako rezervisu parking mjesta kafic na uglu sa celopeckom .taksisti bez komentara.pauka nigdje
 
direktor":2z4jz8xg je napisao(la):
Kod vuka stavljau kante za smece betonske i tako rezervisu parking mjesta kafic na uglu sa celopeckom .taksisti bez komentara.pauka nigdje

Управо тако. Стицајем околности сам упознао човека чији је кафић на углу који спомињеш (Сузи Вонг или тако некако :) ). Његов је сиви А6 који увек ту стоји негде ван зонираног паркинг места (неправилно паркиран). Питао га мој другар зашто не плати као послован човек месечно гаражу или закупи паркинг место на шта је он рекао "Нисам луд да плаћам 15.000 месечно у гаражи за паркинг место".

Иначе, видим да он блокира тим жардињерама званична зонирана паркинг места. На њима је лети ту постављена башта кафића, али не знам како то иде зими. Да ли он и зими има право на та места, тј. да су закупљена за башту или их он заузима нелегално (на шта инспекција жмури). Иначе, вероватно ћу да се жалим, само не знам да ли имам основа, и на саму башту, јер смањује видљивост приликом изласка из Челопечке улице и мислим да значајно то угрожава безбедност.
 
dsc04015.jpg
 
Dal smejati se ili plakati?
Ovo nije komentar, zaista sam u dilemi? :(
 
Баново брдо, код кафића "Парк", на углу парка и на раскрсници Пожешке и улице Жарка Вуковића Пуцара.

Тако је годинама, свакодневно, седам дана у недељи, практично цео дан, с више аутомобила (овде је један отишао са зебре тренутак пре него што је сликано, в. доњу слику).
Зебра је пре била ближе башти кафића и стално под точковима паркираних аутомобила. Прошле године су је померили ближе Пожешкој, па је нешто боље.
Аутомобили попречно заузимају цео тротоар и пешаци да би прошли или прескачу оградицу и иду травњаком, или иду средином улице.

Никада нисам видео да саобраћајна полиција ту интервенише на било који начин, а камоли да паук односи кола.

image2623.jpg


image2621.jpg


Преко пута овог кафића у Пожешкој улици - према Дому здравља - на тротоару има све више паркираних возила, тако да се све теже пролази. То је тротоар исти као у Булевару Краља Александра, од истих плоча, које су на због тога почеле да пуцају и ломе се.
 
Hahaha, pa ne ocekujes da tu intervenisu saobracajci???
Raspitaj se o 'vlasnicima' objekta nastalog u parku...
 
Neki obicam mafijoza iz kraja evo manlaza kod vuka


taksist pocupali
dsc04024.jpg

svjeze pocupani stubici
dsc04025.jpg

interesantno
dsc04026.jpg

i kiosk dobija zavrsni udarac
dsc04022.jpg
 
laki72":13h0376h je napisao(la):
Hahaha, pa ne ocekujes da tu intervenisu saobracajci???
Raspitaj se o 'vlasnicima' objekta nastalog u parku...

Убеђен сам да је неко заштићен/привилегован, јер се ту тако паркира годинама, наочиглед полиције и општинара. Ваљда су зато и померили зебру, да не буде превише очигледно да је то зона у којој не важе закон и прописи.

Ко су власници?
 
Угао Кнеза Милоша и Дурмиторске. Посављени стубићи пре пар година. Убрзо након тога запослени у МУП-у почупали стубиће да би могли да се паркирају.
Толико о томе да полиција треба да реагује када и сами то чине. Тја...
 
Lepo kaže čovek u tekstu "Saobraćajne policije nigde nema". Bitno je da su mene juče zaustavili da mi pogledaju registracionu nalepnicu i kažu "Dobar dan", nisu ni tražili dokumenta. Uštekaju se ispod nadvožnjaka kod Tempa i tu kao kontrolišu nekakav sobraćaj.

Pre pola godine me tu isto zaustavio i tražio dokumenta, zazvonio mu mobilni i kaže, "Ne treba, ajde, teraj". Mora da se javi čovek, verovatno je bilo nešto bitno.
 
Прва фотографија је можда и историјска, ако није рекламна намештаљка с политичком поруком. :lol:
Наиме, никада пре нисам видео да паук односи такав, велик и скуп аутомобил. 8)
 
Mislim da je ovaj poslednji post direktan udarac na Državu i Partiju i da predstavlja težak oblik veleizdaje. Ukloniti ovaj petokolonaški sadržaj smesta!
 
Šampion dana. Na polupraznom parkingu kod Merkura na Bežanijskoj kosi parkirao mali auto na 4 (četiri) mesta.

20bc1f96cffe51f219af60a006d9593f.jpg


Poslato sa telefona
 
Vrh