astrodule":21g9t2ab je napisao(la):Zanimljivo. Naime pre par dana sam slikao istu stvar, ali moj predlog je da se taj plato pretvori u parking koji je potreban tom delu. Naime u blizini je Dr Ristić, a kola se u tom delu Narodnih heroja parkiraju na ulici.
Takodje, parking je potreban i ako ikada bude aktivirana poslovna polovina kule.
Predlog sam uputio Sekretarijatu za saobraćaj.
ps: ne mislm na crveni plato ispred Genexa, već na plato kuda vodi ovaj blatnjavi putić, gde se nalaze kao neki ventilacioni otvori.
astrodule":vocuqdpp je napisao(la):Zanimljivo. Naime pre par dana sam slikao istu stvar, ali moj predlog je da se taj plato pretvori u parking koji je potreban tom delu. Naime u blizini je Dr Ristić, a kola se u tom delu Narodnih heroja parkiraju na ulici.
Takodje, parking je potreban i ako ikada bude aktivirana poslovna polovina kule.
Predlog sam uputio Sekretarijatu za saobraćaj.
ps: ne mislm na crveni plato ispred Genexa, već na plato kuda vodi ovaj blatnjavi putić, gde se nalaze kao neki ventilacioni otvori.
relja":18ddrx3y je napisao(la):To su ventilacioni otvori od podzemne garaže:
https://www.google.rs/maps/@44.820418,2 ... !2e0?hl=sr
i pitanje je da li krov garaže može da podnese težinu asfaltiranog parkinga sa parkiranim automobilima...
Да, у праву си, стално мешам институте и болнице Ово је паркинг који се налази код оне Ѕ кривине како се иде, рецимо, из правца ВМА. Дакле, прво иде тај паркинг који је ограђен жичаном оградом, има натпис Р и означено да је за посетиоце. После њега иде улаз на институт где пише да је дозвољен само пролаз санитетским возилима. На овом паркингу за посетиоце постоји лепо асфалтирана површина, али се људи паркирају и по зеленој површини (која то више није, већ блатњава њива). То би требало у крајњем случају лепо преобличити у додатна места за паркирање.laki72":34vo1i74 je napisao(la):@Djordjem
U pitanju je institut banjica, klinika je u krugu visegradske.
Na koji parking mislis, posto ih ima tri ?
Jedan je levo posle ulaza, drugi je pravo, a treci desno pa u krug oko objekta skroz sa kontra strane.
Postoji jos nekoliko manjih parking prostora, koji su uglavnom za zaposlene na institutu Banjica.