astrodule":21g9t2ab je napisao(la):Zanimljivo. Naime pre par dana sam slikao istu stvar, ali moj predlog je da se taj plato pretvori u parking koji je potreban tom delu. Naime u blizini je Dr Ristić, a kola se u tom delu Narodnih heroja parkiraju na ulici.
Takodje, parking je potreban i ako ikada bude aktivirana poslovna polovina kule.
Predlog sam uputio Sekretarijatu za saobraćaj.
ps: ne mislm na crveni plato ispred Genexa, već na plato kuda vodi ovaj blatnjavi putić, gde se nalaze kao neki ventilacioni otvori.
astrodule":vocuqdpp je napisao(la):Zanimljivo. Naime pre par dana sam slikao istu stvar, ali moj predlog je da se taj plato pretvori u parking koji je potreban tom delu. Naime u blizini je Dr Ristić, a kola se u tom delu Narodnih heroja parkiraju na ulici.
Takodje, parking je potreban i ako ikada bude aktivirana poslovna polovina kule.
Predlog sam uputio Sekretarijatu za saobraćaj.
ps: ne mislm na crveni plato ispred Genexa, već na plato kuda vodi ovaj blatnjavi putić, gde se nalaze kao neki ventilacioni otvori.
relja":18ddrx3y je napisao(la):To su ventilacioni otvori od podzemne garaže:
https://www.google.rs/maps/@44.820418,2 ... !2e0?hl=sr
i pitanje je da li krov garaže može da podnese težinu asfaltiranog parkinga sa parkiranim automobilima...
Да, у праву си, стално мешам институте и болницеlaki72":34vo1i74 je napisao(la):@Djordjem
U pitanju je institut banjica, klinika je u krugu visegradske.
Na koji parking mislis, posto ih ima tri ?
Jedan je levo posle ulaza, drugi je pravo, a treci desno pa u krug oko objekta skroz sa kontra strane.
Postoji jos nekoliko manjih parking prostora, koji su uglavnom za zaposlene na institutu Banjica.