Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Najgore od svega što u poslednje vreme dolazim do jednog zaključka koji može da se protumači kao šovinistički, ali sam pri stavu da je činjenica, a to je da žene ne znaju da voze. Pod tim smatram učestvovanje u saobraćaju, neku kulturu, poznavanje propisa i jednostavno to nije za njih.
Ne toliko da ne znaju da voze, nego što su bahate, bahatije od muškaraca!

Ja se ne slažem sa tim. Za svaku bahatu ženu u saobraćaju vidim sigurno tri bahata tipa. Većina stoke koja me nervira u saobraćaju su po pravilu muškarci.

Ja sam samo primetio da cesto znaju da se uspanice zene vise od muskaraca... a da znam pojedine koje voze iznad dozvoljene brzine jer "ako me zaustavi malo cu da izflertujem i pravim se naivna" znam.... nazalost.

1000014107.jpg

...malo je izlizan pesacki, ali na sred su stali...

Данашње-08.10.2025., прво сам помислио, није ваљда толико бахат да ту стане и чека некога који је отишао до пијаце, пекаре, мењачнице, апотеке, лабораторије...!. А оно Шкодилак цркао ето баш код семафора, возач (власник) љут ко рис, а још кад је видео да сликам... Укључио је и :bg4: , али није поставио иза возила троугао, нити обукао флуоросцентни прслук, тако да је у саобраћајном прекршају. А иза њега само легну на сирену ... Иначе има и таквих који баш овако и оставе кола, али не баш и овако близу семафора, и оду до пијаце,....
Код пијаце "Бежанијска коса", раскрсница улица Љубинке Бобић-Недељка Гвозденовића-Др. Хуга Клајна.
IMG_20251008_101124_resized_20251008_092944534.jpg
IMG_20251008_101415_resized_20251008_092943443.jpg

Vrh