Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština
A ko da promeni sistem tako da sankcioniše ne-civilizovana i kriminalna ponašanja? Pa narod bi takvog političkog kandidata koji bi se zalagao za pravnu državu spalio na lomači na sred Terazija, a ne da još glasaju za njega.
Prosecan Srbin bi pravnu drzavu, bolju prosecnu platu, prava i zastitu gradjana kakvu imaju u najrazvijenijim zemljama na svetu, da nema stranackog zaposljavanja i drugih slicnih privilegija...Ali da se on ne promeni. Zarad boljeg u globalu, moracemo da se menjamo svi, neki manje, neki vise.
Vecina je za pravnu drzavu, ali da oni ostanu isti u toj pravnoj drzavi, samo da se resi ono sto njima ne odgovara.
Poenta je da se nađe neko sistemsko rešenje (što znamo da nije lako kada nema volje), a ne da zaratimo na ulicama. Mislim i grebanje auta, čupanje brisača, lupanje šoferke bi bila kazna za ovakve likove, ali onda ni ti nisi ništa bolji od njega.
Ne znam, meni je uvek bila gre'ota to grebanje (i svako drugo uništavanje) vozila, tako da to apsolutno ne podržavam. Ali za table je druga priča. To baš zaboli-pre ili kasnije. Jeste, može da vozi...ali na kraju MORA da uzme nove...ne može da produži registraciju bez tablica.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.