I ja podržavam tu.Koji smo GTA od grada.. upravo je jedan od studentskog trga do trga prošao kroz sva crvena svetla. Prosto je na svakom usporio i krenuo…
I ja podržavam tu.Koji smo GTA od grada.. upravo je jedan od studentskog trga do trga prošao kroz sva crvena svetla. Prosto je na svakom usporio i krenuo…
Zašto?!![]()
Jbt na šta liči ovaj grad...
Smara me više, još par godina i bežim i ja odavde. Zgadilo mi se više sve.
ZATO STO VEROVATNO RADI U MUPu GDE SU NAJVECI KRIMINALCI!!!Zašto?!
Pa neće valjda da te otera šačica prostaka i bezmozgovića..? Nek' idu oni!
To što su oni sada ''mejnstrim'' ne znači da će tako ostati..
Ja se trudim da im zagorčam život gde stignem.
Skini tablice ovakvom bolidu-za početak...nek se cima u MUP-u i čeka za nove
E..da je pravde, tu bi došao neki ''beli'', slikao ih i pokrenuo proceduru. Ništa jao, ništa izvini...dodje, uslika i ode. Pa kad ga ošine po džepu sa 5-25k onda to drugačije rezonuje.Malopre, bio sam u pekari, naravno velika gužva unutra, a ispred 5-6 automobila sa upaljena 4 migavca, saobraćaj ne može da cirkuliše u ulici od njih, a ni od preko puta nepripisno parkiranih vozila, ali mora da se udje u pekaru kolima... Čekam red, koji je dug toliko da kada sam došao, bio sam ispred pekare i da ubijem vreme, zagledam se u takođe u jedan od nepripisno parkiranih automobila preko puta, čovek unutra...I posle nekog vremena jedan od natrćenih automobila ispred pekare se pomera, a ovaj se okreće polukružno i staje na njegovo mesto, čovek izlazi i ulazi u pekaru. Razmišljam onako, jer u tom trenutku sam imao vremena: ,,Da li je moguće da te mrzi ulicu da pređeš, nego čekaš, zato što moraš tačno ispred da staneš?" Može neko da mi ne veruje, ali ovo je istinit događaj.
Da stvar bude gora, 10-ak metara odakle je uvek poluprazan parking, ali 10 metara je kilometaraza za pešačenje, jbg...Kao da treba da predje 20 km sa punom ratnom opremom na planinskom terenu.Sto ti ne bi verovali, pa to je kamilica u odnosu na situacije koje se svakodnevno desavaju![]()
Malopre, bio sam u pekari, naravno velika gužva unutra, a ispred 5-6 automobila sa upaljena 4 migavca, saobraćaj ne može da cirkuliše u ulici od njih, a ni od preko puta nepripisno parkiranih vozila, ali mora da se udje u pekaru kolima... Čekam red, koji je dug toliko da kada sam došao, bio sam ispred pekare i da ubijem vreme, zagledam se u takođe u jedan od nepripisno parkiranih automobila preko puta, čovek unutra...I posle nekog vremena jedan od natrćenih automobila ispred pekare se pomera, a ovaj se okreće polukružno i staje na njegovo mesto, čovek izlazi i ulazi u pekaru. Razmišljam onako, jer u tom trenutku sam imao vremena: ,,Da li je moguće da te mrzi ulicu da pređeš, nego čekaš, zato što moraš tačno ispred da staneš?" Može neko da mi ne veruje, ali ovo je istinit događaj.
Ništa čnudno. Ja video jednom prilikom ženu koja je sa nekim prdavcem malko većim od Smarta zablokirala čoveka koji se isparkiravao u datom trenutku, samo da bi mogla da bude ispred ulaza u pekaru, u koju je ušla. To što je čovek trubio sve vreme dok je bila u pekari i posle se raspravljao sa njom, nije je uopšte dotaklo. A njen odgovor je bio tipa "Pa samo sam ušla na kratko u pekaru". I ode ona dalje svojim poslom.