Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Zanimljivu scenu sam imao danas, parkiram se normalno na parking mesto, pritom je ugostitelj proširio baštu i zauzeo pola već užeg trotoara sa svojim žardinjerama i onda je meni prolaznik podigao brisače kao kako sam se ja parkirao, ne može da prođe.

Pre neki dan sam imao nesvakidašnju situaciju. Stojimo ja i jedan čovek na trotoaru kod pešačkog prelaza. Upalilo nam se zeleno. Krenuli smo da prelazimo ulicu. On je bio u suprotnom pravcu u odnosu na moj. Ugledali smo vozilo koje nam ide u susret i instiktivno zastali. Vozilo je zastalo ispred pešačkog. Mi smo krenuli da prelazimo jer smo to shvatili kao znak da nas pušta. Nakon što je završio sa gledanjem semafora za pešake, dobacio nam je da smo mogli da ga propustimo da prođe. Na to mu je čovek odgovorio da je razumeo da ga on (vozač) pušta da pređe ulicu na zeleno za pešake. Svi smo dalje nastavili svojim putem.​

Pff, mene vozilo pre neki dan uredno zaobilazi na pešačkom sa sve malim detetom i bebom u kolicima.

Јутрос на Тошином бунару. Што он да чека у колони, боли га јаје, вози српски сан, голфа.

Prilozi

• IMG_3106.jpeg
    IMG_3106.jpeg
    185,8 KB · Pregleda: 39
Vrh