Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

A što se ti potresaš za tog balvana iza
па нисам се потресо, него ме заиста нервирају ти семафори... Типа апсолутно нигде то не ради, и онда људи ту дођу и треба да кликну. И онда тако стоје ко зна колико јер не схватају да треба да се кликне. Тај деда би ко зна колико стајао ту. Пошто и ја користим тај семафор као пешак, нервира ме када се приближавам њему и видим да нико није кликнуо дугме, и онда морам цео круг да чекам, по неки пут и ја пређем на црвено, јер знам да је мој ред да се пређе.

Неко је био поставио на иснтамграм профилу да је тај и раније правио неке проблеме.

Kod KBC Dragiša Mišović postavili stubiće

1000045573.jpg

Danas niz Stepu lagano voze kroz žutu traku. Dve patrole stoje i gledaju, ništa....

Danas niz Stepu lagano voze kroz žutu traku. Dve patrole stoje i gledaju, ništa....
Ja ne znam da li uopšte policija i gleda saobracajne prekršaje ?
Danas je isto policija prošla u Kneza Miloša pored lika koji se setio da mu treba u višegradsku na levo. Zablokirao sve. Svi čekaju iza njega i niko ništa. Ja sam legao na sirenu pa je na kraju odustao…

Ja ne znam da li uopšte policija i gleda saobracajne prekršaje ?
Danas je isto policija prošla u Kneza Miloša pored lika koji se setio da mu treba u višegradsku na levo. Zablokirao sve. Svi čekaju iza njega i niko ništa. Ja sam legao na sirenu pa je na kraju odustao…
Bukvalno policija sprovodi kaznjavanje samo u onim najavljenim akcijama, ovako na "random" ne postoji.

Šta se dešava ako policajac radi svoj posao “samoinicijativno”?

Primeti vozilo pod rotacijom pa ih proveri, otkrije farmu marihuane i zbog toga naje*******e iako ima solidne veze (sin Slobinog telohranitelha)

Drzne se da reaguje protiv SNSovca i dobije suspenziju (više puta na protestima)

Ne isplati se - jbg

pa sta se moze reci, a da je narod prs'o
since oko 10 sam prosao na raskrsnici branka krsmanovica i Kajmakcalanske, 4 vrlo dobro razbijena auta na ovoj raskrnici?
prosto pitanje KAKO?
Screenshot 2025-08-07 at 08.03.28.png

Човек се "снашао" за паркирање! Данашње фотографије
Власник аутомобила са" олимпијским круговима" из Коцељеве искористио прилику да паркира своје возило на тротоару, поред радова где на углу улица Недељка Гвозденовића и Љубинке Бобић се мењају вентили и део цевовода на топловодној мрежи, а и поред/уз контејнере за ђубре.
Наравно залепио сам му ону моју налепницу "бахато паркиран", а пошто му је био отворен и део прозора на возачевим вратима, нисам одолео да убацим и мало ђубрета на возачево седиште. Кад сам се вратио после неких сат времена, овог Аудија није било више, а налепница и ђубре је остало поред контејнера.
IMG_20250808_101709 (Copy).jpg
IMG_20250808_102113 (Copy).jpg

@Гага gde mu zalepish tu nalepnicu? Koliko je velika? I jel to kaznjivo? :D razmisljam se da uradim nekih 100 komada, da imam da lepim po bloku ponekad… koliko se lako/tesko skidaju?

jbg u poslednje vreme, sve sto prijavim komunalcima, ne uspeju brzo da dodju, da navataju auto

Gde su sve sposobni i kreativni da ,,umuvaju" svoj auto da bi se parkirali sto blize onome gde idu, po mogucstvu da udju tamo kolima, posebna je priča.

I jos nesto, jedna nekultura stvara drugu, ali zato jedna kultura nikako ne stvara drugu. Loš primer se sledi, a za dobar nikoga nije briga.

Nažalost, jedini način da se ovakve stvari reše, su kazne, koliko god da sam lično protivnik toga. Ali kazne za sve, a ne samo za golo..ziju, nego i za one koji ,,ne znaju šta će sa parama", za one sa članskom kartom SNS-a,...Za sve.

Vrh