Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

A što se ti potresaš za tog balvana iza
па нисам се потресо, него ме заиста нервирају ти семафори... Типа апсолутно нигде то не ради, и онда људи ту дођу и треба да кликну. И онда тако стоје ко зна колико јер не схватају да треба да се кликне. Тај деда би ко зна колико стајао ту. Пошто и ја користим тај семафор као пешак, нервира ме када се приближавам њему и видим да нико није кликнуо дугме, и онда морам цео круг да чекам, по неки пут и ја пређем на црвено, јер знам да је мој ред да се пређе.

Неко је био поставио на иснтамграм профилу да је тај и раније правио неке проблеме.

Kod KBC Dragiša Mišović postavili stubiće

1000045573.jpg

Danas niz Stepu lagano voze kroz žutu traku. Dve patrole stoje i gledaju, ništa....
Ja ne znam da li uopšte policija i gleda saobracajne prekršaje ?
Danas je isto policija prošla u Kneza Miloša pored lika koji se setio da mu treba u višegradsku na levo. Zablokirao sve. Svi čekaju iza njega i niko ništa. Ja sam legao na sirenu pa je na kraju odustao…

Ja ne znam da li uopšte policija i gleda saobracajne prekršaje ?
Danas je isto policija prošla u Kneza Miloša pored lika koji se setio da mu treba u višegradsku na levo. Zablokirao sve. Svi čekaju iza njega i niko ništa. Ja sam legao na sirenu pa je na kraju odustao…
Bukvalno policija sprovodi kaznjavanje samo u onim najavljenim akcijama, ovako na "random" ne postoji.

Šta se dešava ako policajac radi svoj posao “samoinicijativno”?

Primeti vozilo pod rotacijom pa ih proveri, otkrije farmu marihuane i zbog toga naje*******e iako ima solidne veze (sin Slobinog telohranitelha)

Drzne se da reaguje protiv SNSovca i dobije suspenziju (više puta na protestima)

Ne isplati se - jbg

Vrh