Celo je Brdo pretrpano kolima. A šteta, meni lično jedan od lepših delova grada. Samo kad 90 posto naselja ne bi bilo bez upotrebljivog trotoara.Zrmanjksa i okolina pretrpana kolima
I uvek imati pajser u kabini.Narod je pred pucanjem. Nekima klapna padne i kad vide trešnje za 700din 400g u Maxiju... Treba izbegavati bilo kakav oblik bliskog kontakta sa nepoznatim ljudima.
A šta si trebao, da ga zgaziš?
Vreća govana metalnom šipkom razbio glavu. Izgleda su ga posle savladali i namlatili prolaznici
Al ako je čovek u traci možeš da ga zgaziš ili da staneš. Nema nekog izboraNe smeš da ga pustiš na crveno. Ti ga pustiš, ovaj u levoj traci ga ne vidi, njemu zeleno i pregazi ga.
Bukvalno lik se nije branio. U ovom slučaju treba uzeti advokata i reći mu da "uzima svu odštetu" samo da mu se usere u život.Nikad neću razumeti ljude koji krenu da povrede nekog ko je već na zemlji. Vidi se da je išao namerno na to da ga udari u glavu. Ovo je pokušaj ubistva jedan kroz jedan. Snimak bi trebalo da bude validan na sudu.
Al ako je čovek u traci možeš da ga zgaziš ili da staneš. Nema nekog izbora
A što se ti potresaš za tog balvana izaSkretanje u ruzveltuvu iz cvijiceve sa podvoznjaka. Deka je stajao na sinama i ja stao da on prodje, a ovaj iza se iznervirao sto sam stao..