Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

1000045491.jpg

Pre neki dan, vozio sam se sa 46. I skreće autobus iz Južnog bulevara u Đerdapsku, kad ima šta i da vidi. Iz suprotnog smera nailazi vozilo, u ulici koja je jednosmerna ka Gospodara Vučića. Naglo je zakočio vozač kola i u rikverc skoro celo to parče Đerdapske ulice. Ovo sam prvi put u životu video (na toj lokaciji).​

Шта бисте ви урадили у овој ситуацији, где треба да скренете на ваше зелено у улицу где ће бити пешачки прелаз на којем ради дугме за паљење зеленог светла. Пешаци наравно нису кликнули дугме и остало је црвено, и у чуду су што није зелено. Неки декица је кренуо на црвено али је стао када је видео мене. Ја стао да га пропустим а неки иза мене се набио на сирену, и каже ми како ће неко да га згази, што сам му стао, пошто му је црвено...

Nikad neću razumeti ljude koji krenu da povrede nekog ko je već na zemlji. Vidi se da je išao namerno na to da ga udari u glavu. Ovo je pokušaj ubistva jedan kroz jedan. Snimak bi trebalo da bude validan na sudu.
Bukvalno lik se nije branio. U ovom slučaju treba uzeti advokata i reći mu da "uzima svu odštetu" samo da mu se usere u život.

Ja sam imao sudar skoro kada je jedna žena stala da propusti da se druga okrene preko 2 trake i pune linije. Ja iz skroz desne trake je nisam video i zakucao se

Možda zato što nekima od nas kada smo u ulozi pešaka tj. izvan kola, jako smetaju glasne i besne sirene. Pretpostavljam da slično i ovo iritira.

Vrh