Не може да га подигне из разлога што нема простора да се завуку леви делови дизача (са леве стране Мазде)Ne može pauk da prođe od parkiranog retarda ali im ne pada na pamet da ga podignu.
Pogledajte prilog 235570
Pa poenta je da ne moraš da izlaziš iz kola i bakćeš se sa katancima. Svakako niko normalan neće parkirati na tvoje parking mestoHAhaha ovo je next level. Inace te na daljinski prepreke nista ne valjaju, nikakav otpor ne pruzaju mozes rukom da presavijes i parkiras se, jedino sto ce alarm da pijuce neko vrijeme
Kad se pocupaju stubici
Odgovor na sve je NE.Da li bi to onda značilo da će svuda iscrtati parking mesta po tim ulicama i naterati ljude da se reše viška vozila i konačno osloboditi trotoare za ono čemu inače i služe?
Iskreno se nadam da će zonirati celo Brdo i onda početi agresivno da kažnjavaju prestupnike. Postalo je nesnosno živeti na Brdu, ne znam da li je gore što po 40 minuta tražim parking jer neko koristi auto 2 puta godišnje, ili što je obična šetnja postala rizik po život mog deteta i mene, jer trotoar više ne postoji.Načuo sam priče da će Čukarica da se zonira (bar Padina i Banovo Brdo). Zna li neko možda nešto više? Da li bi to onda značilo da će svuda iscrtati parking mesta po tim ulicama i naterati ljude da se reše viška vozila i konačno osloboditi trotoare za ono čemu inače i služe?