Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

1000021877.jpg

kod mene par likova iz srednje tako izbeglo kaznu/tuzbu sta li vec, keve im rekle da su one to odradile
mada niko od njih nije bio ovoliko pijan, samo nisu umeli da voze (tek polozili)

edit: ali sto kaze stex keva bi me pre strpala u grob nego da me vadi za ovakve stvari

Ali javna je tajna da u praksi naš MUP ne dira nikoga sa američkim tablicama za saobraćajne prekršaje. Znači sećam se za života (pogotovu u zadnjih 15ak godina) da sam čuo za nekoliko slučajeva - što u novinama, što na forumu, što uživo (a znam neke ljude koji imaju poznanstva u SP) da bi neko sa američkim tablicama pravio neku bahatost, a naši bi ga pustili. Ili bi ga kao priveli/odveli u stanicu ali bi bio slobodan i očišćen od svega već posle pola sata ako bi se pozvao na to da je američki državljanin. Ili diplomata.
Mahom ne diraju nikoga, sve dok ne naletiš na budalu saobraćajca koji je tog dana ustao na levu nogu, i onda ti napravi problem u životu. Inače ih mrzi, i inače neće ljudima da se zamere i useravaju u život, jer je taj carinski prekršaj baš ozbiljna stvar.

ja kontam da kod mene ima ta neka zica vise da me jako nerviraja ta parkiranja
ali nisam u fazonu za tablice

ali sam smislio par nekih vecih nalepnica sa odredjenim natpisima, pa sam mislio da lepim na sajbne tako nekada kada mi dosadno, ili kada setam dete pa naidjem na majmuna
kontam da meni tu moze da bude najmanja steta a majmunu mogu da uzmem fino vreme

Vrh