Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

ima jedna stara gospodja, koja stalno parkira u bloku 29 na dva zonirana mesta. sada sam je bash skontao ko je i sta je, neki beli volvo dzip vozi. e sada
razmislajo sam da uzmem da se parkiamo ortak i ja sa obe strane iz drkanja, ali deluje mi kao cimanje, pa mi je pitanje kome to prijavljivati? belima ili parking servisu?
posto kako se secam po pravilu, ako zauzmes vise od jednog mesta, to je prekrsaj

edit: takodje, sta mi je intersatno, sa par ljudi sam pricao, kako na tviteru prijavljujem itd
i dobio sam dva feedbacka

1) da sam cinkaros
2) da oni ne bi smeli, jer moze neko da sazna ko su i da nagrabuse

boze me sacuvaj
Eno opet dobismo iz vrtića da je umalo auto udario majku sa dvoje dece, ti što te nazivaju cinkarošem bi samo slegli ramenima ili rekli strašno ili jbg
Ko će od čega da nagrabusi zbog kazne za parking, mislim a i šta je najgore šta može da se desi, da te neko prebije....aj da vidim i to čudo ko je spreman da se upušta u tako nešto zbog prijave. Ne poručem da ucena, pretnji ima, ali to je za ozbiljnija dela i neke stvari koje vuku mnogo veće posledice od 2500rsd.
Vidi prestao sam da prijavljujem u onim aplikacijama i grupama gde vidim muriju da radi kontrolu za alkohol, jer i sam svaki put kad popijem zovem taxi, safety driver ili idem busem, ako mogu ja, mogu i ostali. Jer tek kada bud bilo dovoljno rizika ili posledica za one koji tako voze, ljudi će razmišljati i ako se dovoljno promeni svest, manje će biti povređenih, poginulih itd
Prijavljujem svaki prekršaj ili komunalni problem koji vidim ( parkiranje unutar bloka, na zelenu površinu, suvo granje koje visi sa krošnji, zapušeni odvodi, pali znakovi itd )
Neka misli ko šta hoće, zabole me baš, ako to dovede do toga da se cela haotično, bahata situacija sredi za 1% i da ne bude posledica po nekoga, neka sam cinkaroš.

Vrh