I mene nerviraju ta drveca na parkingu koja podignu asfalt pa nekad i od dva parking mesta nema ni jedno celo osim ako vozis smarta. Kontao sam da je to mozda nekome palo na pamet da bi mu auto bio u hladovini pa je tako projektovao.
Jesu odgovorili da je podneta prijava?
Ako jesu, nekada tek sutradan jave epilog
bio je zauzet, trpao je neku klimu u gepek, pošto jadničak nema vertovatno da plati nekome da preneseNije za njega kazna dovoljna; treba mu odšlepati kola u Bosilegrad. Tamo se na telefon javlja tip koji govori samo bugarski. Cena varira iz dana u dan, primaju samo čekove.
Pa ti parkiraj gde stigneš.
Mora kreativno sa šabanima.
Zamisl pauk pokupi 30 kola i sve na autovoz za bosilegradNije za njega kazna dovoljna; treba mu odšlepati kola u Bosilegrad. Tamo se na telefon javlja tip koji govori samo bugarski. Cena varira iz dana u dan, primaju samo čekove.
Pa ti parkiraj gde stigneš.
Mora kreativno sa šabanima.
А не мислиш да је то пројектовано и грађено у време када су аутомобили ужи? Да то није пројектовано неки дебил већ да су паркинзи из неког другог времена?Sve ove parkinge sa drvećem umetnutim na razdelnu liniju između parking mesta treba ili preurediti ili betonirati bašticu.
A pre toga, debila koji je tako projektovao treba poslati na ovakve lokacije da noktima popravi.
I mene nerviraju ta drveca na parkingu koja podignu asfalt pa nekad i od dva parking mesta nema ni jedno celo osim ako vozis smarta. Kontao sam da je to mozda nekome palo na pamet da bi mu auto bio u hladovini pa je tako projektovao.
Nedostatak ne košta 20€ minimum 100€To je ona fora kad lik kaže da na tehničkom pregledu za svaku nepravilnost daje 20 evra i prolazi. Ali te pare ne bi dao da popravi nedostatak slučajno.....
Ne kapiram ovaj komentar. Dobro smo prošli jer deca nisu izginula?Uh kad bi saobraćaj u Beogradu svakog dana bio kao danas...