Intermediate
- Učlanjen(a)
- 31.05.2010.
- Pohvaljen
- 969
Pogledajte prilog 196409
Titula bahatost godine
Ok, ovo je stvarno već neviđeno!
Pogledajte prilog 196409
Titula bahatost godine
@avatar_one
Najefikasnije je kada preko twittera šalješ pojedinačne prijave za vozila. Možeš da pošalješ do 4 fotografije po tvitu. Ja sam napravio nalog tamo samo radi prijavljivanja problema. Iako nisam verifikovao svoj nalog, jer se traži da se ostavi i broj telefona, video sam da su neki od njih rešeni, dok se za neke druge ganjam sa njima duže vreme.
@direktor
Kako li su uspeli da uđu kada su kapije parka zatvorene?
Koja je lokacija na snimku? Za Ilića na portalima pominju i da je vozio šinama.OTKRIVAMO Priveden Nebojša Ilić, pokušao da pobegne policiji u pijanom stanju
Tim menadžer košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Ilić priveden je zbog vožnje u pijanom stanju.nova.rs
Можда је инвалид?
У главу?
Verujem da može, jer je privatna svojina. Ali misli mda je ovde kupac uvek u pravu i da se neće nikada zamerati ovakvima, bar ne u Srbiji. Za početak nek donesu pravilnik ko blokira invalida doplatna karta 5000 dinara. Rampa se ne podiže dok ne platiš. Kažnjavati obezbeđenje koje ne upozorava ovakve.Obezbeđenje je tu da spusti ove rampice kada dođe pravi invalid. Ovo na žalost se trenutno ne može sprečiti pravno (tj. naši "stručnjaci" to ne umeju i neće)
Ako su ti poslali poruku da ukoliko želite obaveštenje morate da se verifikujete, odgovori im na taj twit da te zaprate, ti obavezno zaprati njih i onda radi DM i dalje sve preko
odlepio sam ovih dana, tako da krecem u fotografisanje
Mene samo interesuje, kako?Opet dostavljaci
U ovom slučaju koji je naveo @astrodule nije bilo blokade invalida od strane "invalida".Verujem da može, jer je privatna svojina. Ali misli mda je ovde kupac uvek u pravu i da se neće nikada zamerati ovakvima, bar ne u Srbiji. Za početak nek donesu pravilnik ko blokira invalida doplatna karta 5000 dinara. Rampa se ne podiže dok ne platiš. Kažnjavati obezbeđenje koje ne upozorava ovakve.
Automobil ima vrata sa obe strane, plus vrata od gepeka.Pravi invalid treba da parkira odmah uz njega, tako da ovaj ne može ni da uđe u auto
Mene samo interesuje, kako?