Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Jesu odgovorili da je podneta prijava?
Ako jesu, nekada tek sutradan jave epilog

bio su u pravu, danas mi je stiglo za prijavu od petka :D kazu kaznili jedno vozilo, znaci da dosli dosta kasnije :D al dobro bolje ista nego nista.
mislim da cu da iskuliram malo, ali kada dodje zona kontam ako se nastavi, slacu svaki dan, jos izgleda i par komsija je u fazonu da se pridruzi
 
Nije za njega kazna dovoljna; treba mu odšlepati kola u Bosilegrad. Tamo se na telefon javlja tip koji govori samo bugarski. Cena varira iz dana u dan, primaju samo čekove.

Pa ti parkiraj gde stigneš.

Mora kreativno sa šabanima.
bio je zauzet, trpao je neku klimu u gepek, pošto jadničak nema vertovatno da plati nekome da prenese
 
Nije za njega kazna dovoljna; treba mu odšlepati kola u Bosilegrad. Tamo se na telefon javlja tip koji govori samo bugarski. Cena varira iz dana u dan, primaju samo čekove.

Pa ti parkiraj gde stigneš.

Mora kreativno sa šabanima.
Zamisl pauk pokupi 30 kola i sve na autovoz za bosilegrad
Ides tamo da podignes kola plus kargu za transport
 
Sve ove parkinge sa drvećem umetnutim na razdelnu liniju između parking mesta treba ili preurediti ili betonirati bašticu.

A pre toga, debila koji je tako projektovao treba poslati na ovakve lokacije da noktima popravi.
А не мислиш да је то пројектовано и грађено у време када су аутомобили ужи? Да то није пројектовано неки дебил већ да су паркинзи из неког другог времена?
 
Ok, koliko su uži bili tada automobili?
Verovao ili ne, u pitanju je max 5cm u proseku, a to i dalje nije dovoljno usko za ovakva mesta.
 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: ink
I mene nerviraju ta drveca na parkingu koja podignu asfalt pa nekad i od dva parking mesta nema ni jedno celo osim ako vozis smarta. Kontao sam da je to mozda nekome palo na pamet da bi mu auto bio u hladovini pa je tako projektovao.​
Kao što u nekim drugim temama napisasmo, potrebno je saditi drveće sa dubokim prstenovima kako bi se korenje usmerilo da ide u dubinu, a ne da mu se omogućava površinsko širenje korenja, kojim se trotari, kolovoz, ivičnjaci, bici staze, parking mesta i sl. oštećuju.​
 
Nas covek retrovizorom udario bucmastu afrikanerku. Sad slikao iz tramvaja. Afrikanerka se ladno kretala daleko van pesackog. Cudim se da stranci ne znaju pravila ponasanja u Beogradu.
20240430_140143.jpg
 
Mislim da je do pre 10-ak godina u ovoj situaciji vozač skoro uvek bio kriv.

Takođe mislim, da je sada smanjena odgovornost vozača za udaranje pešaka van pešačkog.

Da, da, vozač treba da prilagodi brzinu uslovima puta, ali svi znamo da je i pri 30km/h nemoguće zakočiti na vreme ako nam neko iskoči neočekivan.
 
Još dok je sedeo u kolicima se videlo po načinu na koji pomera noge da nema problem sa njima.
 
Ma govorim o praznim i prohodnim ulicama Beograda. I manjku bahato zaustavljenih i parkiranih bolida, kako na kolovozima tako i na trotoarima. Ne sećam se kad sam ovoliko lagodno hodao trotoarima i ovoliko brzo stizao bilo gde javnim prevozom kao tokom ovih par dana. Vratilo me u sredinu 2000ih kad je grad bio mnogo rasterećeniji i prijatniji za život. U nekim aspektima.

A ovaj što je uleteo u Merin hill je magarčina i treba da robija i da više nikad ne sedne za volan, taman kao primer i drugima.
 
Poslednja izmena:
Vrh