Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Dok ne naletiš na nekog iz vlasti i onda odeš u zatvor. Tako je jedan aktivista Kiril Bunin sada u zatvoru...

Dobro teško da će u Srbiji zbog toga da ode neko u zatvor. Srećom, ovo nije Putinova Rusija. Ali, može biti problema, ako te zatekne u izvršenju dela lepljenja nalepnice bio iz vlasti ili ne :)

Dok ne naletiš na nekog iz vlasti i onda odeš u zatvor. Tako je jedan aktivista Kiril Bunin sada u zatvoru...
Odakle ti da je Kiril u zatvoru? I ako jeste zbog cega buduci da lepljenje nalepnica nije protiv zakona? Redovno ih gledam na yt

Eno ga na videu od pre 5 dana

Odakle ti da je Kiril u zatvoru? I ako jeste zbog cega buduci da lepljenje nalepnica nije protiv zakona? Redovno ih gledam na yt

Eno ga na videu od pre 5 dana
daj mi link od videa da vidim?
Pre jedno godinu dve naišli su na jednog što je vozio po trotoaru a ustvari su bili specnaz. Pa su imali konflikt pa su ih uhapsili

Evo kako stanari na Novom Beogradu staju na put nepropisnom parkiranju

Stanari iz Novog Beogradskog bloka 44 rešili su da stanu na put nepropisnom parkiranju svojih komšija. Stanari Gandijeve i Nehrove ulice na Novom Beogradu došli su na jednu posebnu ideju i odštampali su nalepnice na kojima piše "bahato parkiram", koje lepe na automobile u bloku 44 i na taj način žele da probude svest onih vozača koji se nepropisno parkiraju.

164297800765b908f70492c690530693_640.png

"Na internoj Viber grupi bloka 44 konstantno stižu prijave, fotografije, video snimci komšija koji šalju fotografije nepropisno parkiranih automobila. Kada kažem nepropisno parkiranih, mislim na parkiranje između zgrada i na zelene površine", rekao je Siniša Džinović.

Kako navodi Džinović, jedno veče mu je bilo dosta i došao je na ideju da dizajnira nalepnice.

"Bukvalno sam sve za pet minuta dizajnirao, to sutradan poslao opet komšijama iz bloka koji imaju štampariju. Popodne su mi doneli te nalepnice, uveče smo krenuli da delimo i krenuli smo zajedno svi u akciju", rekao je Džinović.

Ova akcija protiv bahatih vozača traje već dve nedelje.

"Svaki auto na koji sam nalepio nalepnicu, u stvari bilo koji auto na koji sam nalepio nalepnicu, nije se vratio na mesto gde je bio parkiran. Tako da mislim da imamo neki pozitivan efekat", rekao je Džinović.

Juče jedan audi brat bratu 50k evra na invalidskom mestu u ulici na bgd na vodi, prelepio papir preko tablice. Inače to je bilo poslednje parking mesto do tržnog centra. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Znam za slučaj u Mirijevu gde čovek nosi aku brusilicu u autu i kad se parkira preseče blokadu. Sutra opet postave, i tako se jure godinama jer inspekcija ne radi ništa.

Juce sam gledao kako vozac turira motor u jednom prolazu.
Zacas se prolaz napunio smrdljivim dimom.
Tek tada covek shvati koliko automobil zagadjuje, kad vidi u nekom zatvorenom, poluzatvorenom prostoru koliko je to dima.

Moramo da radimo na tome da se svako ko upali motor oseca krivim!

Vrh