Kvalitetnija su stakla na BMW-u, teže ih je razbiti...Junak je mogao nekog BMW-a da razbije, a ne lančiju... Ah da, plaši se "opasnih momaka"...
mislim da je to dobra praksa.Čini mi se da nam je ovo nekako promaklo..
SUROVA OSVETA KOMŠIJA Beograđanka se parkirala na trotoar, kada je ujutru videla auto, ZANEMELA JE OD ŠOKA (FOTO)
Parkiranje u prestonici često je nemoguća misija, prava noćna mora za beogradske vozače. Nepropisno parkiranje vozila na ulicama Beograda slika je koju svakodnevno zatičemo. I naravno da nije rešenje blokirati trotoar da pešaci nemaju gde da prolaze, ali ovo što je jedna nepropisno parkirana...www.blic.rs
Ne opravdavam, ali razumem..
Zoveš komunalce, kažeš da hoćeš da izvršiš prijavu, i tražiš ime i prezime ove što je zaprimila prijavu i njenog šefa. Pitaće te zašto ti treba njeno ime onako drčno, kažeš zato što imaš pravo da znaš ko je prijavu zaprimio, u slučaju da želiš da uložiš prigovor ili žalbu.Da podelim moje iskustvo sa novim servisnim centrom: U prethodnih nekoliko nedelja sam napravio više prijava vezanih za nepropisno parkirano vozilo, nijednom se pauk ili komunalna policija nisu pojavili. Vrhunac je npr Giagtron kombi koji je u zoni škole preprečio ceo trotoar gde deca moraju da izlaze na kolovoz da bi ga zaobišla. Kombi je tako stajao od četvtka sve do ponedeljka i nijednom se nadležni organi nisu pojavili iako sam napravio više prijava što preko telefona što preko emaila.
Da li neko ima magičnu formulu kako da "dovabim" komunalne službe jer se u mom kraju odomaćilo parkiranje preko celog trotoara, preko pešačkih pored škole itd.? I čisto konteksta radi, živim na Banovom Brdu a ne u nekom zabačenom delu Beograda pa da nežele da izlaze jer je na periferiji...
danas kmeči po interfonima u kraju. Neko mu je uzeo tablice (nisam ja, ali mi je interesantna ideja za ubuduće, moram priznati) i sad ima auto, al nema tablice, i kuka, moli po interfonima redom svima ko je uzeo, moljaka da mu vrate.
mene samo zanima ova majka bebe od 5 meseci kuda bi kolicima prosla da je naisla na isto vako parkiran auto a da nije bio njenČini mi se da nam je ovo nekako promaklo..
SUROVA OSVETA KOMŠIJA Beograđanka se parkirala na trotoar, kada je ujutru videla auto, ZANEMELA JE OD ŠOKA (FOTO)
Parkiranje u prestonici često je nemoguća misija, prava noćna mora za beogradske vozače. Nepropisno parkiranje vozila na ulicama Beograda slika je koju svakodnevno zatičemo. I naravno da nije rešenje blokirati trotoar da pešaci nemaju gde da prolaze, ali ovo što je jedna nepropisno parkirana...www.blic.rs
Ne opravdavam, ali razumem..
Da, zato što ljudi neće da se zameraju bahatima, a i brate neće da se cimaju, zahteva napor i nerviraš se. Naravno, ne treba to da preraste u cinkaroško društvo i ono da komšiji crkne krava, ali na bahatost treba odgovoiriti i odreći se lične komocije. Za ovog konkretno neće biti ni 15 min tolerancije od sada, koliko ugl treba i ovima da reaguju.
Eto ja sam prvi put u životu pozvao službu za tako nešto, tj direktno preko drugarice. Reče mi je još da je uvek bolje zvati komunlace direktno, jer imaju dežurstvo 24h, ali može i PS ili onaj servisni BG broj.
Pa nije lepo biti drukara, ali nije lepo ni zloupotrebljavati to i terorisati sve ostale svojom samoživošću. Mogu lepo kao u Engleskoj da naprave aplikaciju, slikaš i pošalješ. Šta se pošalje kroz tu zvaničnu aplikaciju to je dokaz o prekršaju.
Još kako je naš narod generalno alav na pare, da lepo ubace neki % od naplate kazni da ti legne u aplikaciju bilo bi zanimljivo. Pao bi im server za dva dana.