direktor":3pqqoiwe je napisao(la):A da pisalju odgovor na cirilici sa fotkama odnjetih kola na pauku . Tu kod stajalista nikako da stave stubice
direktor":1gqy28d5 je napisao(la):Jesam i ignorisu evo vec 2 mjeseca nikako da mi odgovore. A kad se vrnem u bg prijavicu ponovo sa fotkom i usput posjetiti upravnu inspekciju da vidim sto nisu odgovorili do sad.Posalji i ti prijavu da ih poguramo .Ostampas fotku i iscrtas im stubice gdje da ih postave
astrodule":359k0g6u je napisao(la):Juče se Čučković u Bgd hronici kleo da od kada je on direktor Parking servisa ne postoji podela na skupe i jeftine sutomobile.
astrodule":29bs6vn3 je napisao(la):A ja mislio da su u srodstvu
Nego, sinoć sam bio od 21 do 24 u Tramvaju (kod Vuka) i gledao sam kako se ljudi parkiraju na trotoar u tom delu Ruzveltove. Za ta tri sata niko nije dobio kaznu.
Ne bi mi to toliko smetalo da preko puta nije garaža.
I onda mi dođe neko na TV i ubeđuje me kako oni daju sve od sebe da reše problem nepropisnog parkiranja (znam da parkiranje na trotoaru nije u nadležnosti PS - pričam uopšteno).
Djordjem":17p20478 je napisao(la):У Голсвордијевој је овако сваки дан, нарочито на тој раскрсници која је приказана на слици. Иначе, не знам да ли је неко приметио, али чини ми се да је четири зонирана паркинг места која се налазе иза овог БМВ-ог џипа (почев од сивог Пунта) заузео власник мењачнице која се ту налази и не дозвољава никоме да се паркира осим његовим возилима. ...