Гага
Professional
Saobraćajna Kamera":1raw1707 je napisao(la):Ostaviće obaveštenje i rok na vetrobranu.
Zelenih je bilo i ranije, ne znam zašto su ukidani.
Ipak mislim da će ovo biti samo propaganda i da će biti kratkog daha.
Erysimum Cheiri":1raw1707 je napisao(la):Гага":1raw1707 je napisao(la):Мени је чудно и за ова три минута. Практично испада да ће комунални инспектор требати прво да пронађе возача који је оставио кола на зеленој површини, наравно да слика возило, да му онда скрене пажњу да помери возило у року три минута, а ако неће!!!!! или га не пронађу, тек онда да однесу возило !
Nije tako. Zakače ti papirić sa obaveštenjem da imaš fore tri minuta da pomeriš vozilo. Taj papir, u principu, ako te ondesu, prvi put vidiš zakačen za brisač kada ideš da podigneš kola.
Dakle, niko neće da ide po kafićima da te traži, već dođu i zakače obaveštenje, dok slikaju i nameste pauka prođu tri minuta i odnesu te. To se već primenjuje npr. oko Delta City-ja par nedelja.
Kazna može da se umanji za 50%, ako se plati u roku od osam dana. Troškovi pauka ne mogu da se umanje.
@Саобраћајна Камера, @Ерисимум Чери
Ма наравно да знам да им прикаче честитку за брисач. Не би требали да чекају ни та три минута, него само да напишу честитку и одмах да подижу и односе бахате.
Био сам мало саркастичан на начин на који је написан чланак у Блицу, односно уоквирен део чланка. Јер по писању двосмисленог новинарчића из Блица управо испада да је поступак тако како сам саркастично описао. :wink:
Ма битно је да овакве бахате што више односе.