tripko":vboulhv0 je napisao(la):Ja imam pitanje za ove kamere u vozilima, jel takav snimak kao dokaz priznaje nas sud ili ne.
Priznaje.
tripko":vboulhv0 je napisao(la):Ja imam pitanje za ove kamere u vozilima, jel takav snimak kao dokaz priznaje nas sud ili ne.
Saobraćajna Kamera":3ma413fe je napisao(la):200 metara dalje je policijska patrola, i tu zaustavljaju po neutvrđenom kriterijumu.
Ali, tamo je hladovina, a ovde sunce tuče u glavu.
relja":218kbt4k je napisao(la):I , na kraju, da li je po ustavu i zakonu ili nije?
Ja odlazak kolima u centar grada uvek planiram po zadržavanju u zoni, i naplatu parkiranja shvatam kao način da parking mesta bude za sve. I nemam ništa protiv "lisica". Ko ih šiša.
Samo - kuda idu pare od naplate parkinga?
direktor":3jrek48u je napisao(la):DŽEJ NAKON NEZGODE: Nisam bio pijan, neko mi ovo namešta! "Neću da grešim dušu, možda sam zakačio stubić kada sam
Erysimum Cheiri":28vyarev je napisao(la):Ne znam kakav red očekujete? Ovde neće niko ništa da preduzme, dok ljudi ne počnu da uzimaju zakon u svoje ruke...
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151942968377624
Стварно има нешто што личи на лого студиа б на левим задњим вратима :shock:stf":2krk0dle je napisao(la):Овај буздован је заслужио титулу најбахатијег паркирера у Београду. Паркирао човек у хлад.
Димитрија Туцовића ...