Žena (Insignia) ostavlja dete u školu tako što blokira pešački prelaz kojim se prilazi školi. Na bukvalno tri minuta hoda ima parkinga koliko hoćeš.Pogledajte prilog 212570
Nije ona kriva što joj država nije obezbedila parking mesto ispred škole
Žena (Insignia) ostavlja dete u školu tako što blokira pešački prelaz kojim se prilazi školi. Na bukvalno tri minuta hoda ima parkinga koliko hoćeš.Pogledajte prilog 212570
Mislim da se ne misli na to (da uđu unutar). Ovo prazno je parking kod Žel. stanice NBG. Danas skoro prazan (parking mesta se nalaze i ispod pruge takođe). Možda par automobila na njemu oko 11h. Radi inače, ali cena je 100 dinara po satu pa nije ni čudo što je tako kako je... Verovatno kad krene BAS bude drugačije i cena je demotivacija da ne koriste zaposleni? Ili alavost...
Cek da proradi bas pa da vidimo sta ce biti onda sa parkingom...
То је урађено у мом комшилуку пре 15 година зато што су запречили прилаз степеништима, и пар година касније, стигла инспекција, и уклонила их како би мамлази настављали даље да се паркирају. Не би ни то уродило плодом, а ако би успело, то би кратко трајало јер би неко са политичком књижицом дошао и наредио да се уклоне. Једино решење је батина, или бејзбол палица да му слупаш кола, али онда се треба вуцарати по судовима због бу****. Ми нисмо као Европске земље у којима се зна за ред и дисциплину. Цивилизација и васпитање почињу од бивше Чехословачке, а ми смо предалеко од њих по томе.Mamlazima u sek za saobracaj
Mamlazima u sek za saobracaj
Слажем се да треба, али у оваквој неуређеној држави, преслабо је такво оружје. Кад већ причамо о неуређеној држави, ево још једног примера. Ово је ћошак улице Аугуста Цесарца и Лазе Костића у Новом Саду. Односи Шевролет аутомобилчић, док игнорише војно-камуфлирану громаду вредну €150.000.Treba biti uporan uporan dosadjivati dosadjivati...
Mislim da ovaj kamioncic ne može potegne ovog maskirnog sto uh ne opravdava da zovnu drugi da ga poneseСлажем се да треба, али у оваквој неуређеној држави, преслабо је такво оружје. Кад већ причамо о неуређеној држави, ево још једног примера. Ово је ћошак улице Аугуста Цесарца и Лазе Костића у Новом Саду. Односи Шевролет аутомобилчић, док игнорише војно-камуфлирану громаду вредну €150.000.
Pogledajte prilog 212976
Mislio sam prvenstveno na isčuđavanja nekih na forumu, po medijima, po institucijama... Eno na temi o vojsci se neku redovno isčuđavaju kako to da nema navala da se služi vojska. Sve neka isčuđavanja. A Srbija stvarno nikad bolje mesto za život a srpska država nikad bolji sistem...Ja mislim da se više niko ne isčuđava, ljudi kojima je stalo do sebe i porodice ako mogu jednostavno odu, a ovi kojima to ne smeta ostaju i tumaraju kao zombiji. Najgore prolaze oni koji bi da odu i zaborave na ovu zaostalu prćiju ali to nisu uradili na vreme čekajući i nadajući se da će biti bolje. Neće.
Verovatno po isto isnovu koji ima Čeda i Karleuša.Po kom osnovu kola sa bih tablama smeju da koriste blinkere u bg i jos im se ljudi sklanjaju?