locohatman
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 16.07.2020.
- Pohvaljen
- 1.844
Ma neeeeeeeeTakvih debila ima na lopate u u ovoj kasabi
dokle vise sa tim autosovinizmom
medju nebeskim narodom ne zive losi vozaci
Ma neeeeeeeeTakvih debila ima na lopate u u ovoj kasabi
Zovi čovika.Da li je komunalna milicija nadležna z privatni parking? Koga da zovem kada mi se majmunčine parkiraji na privatnoj parceli pa još zauzmu dva mesta? Parking zgrade je u pitanju, ima obaveštnje da je privatni posed.
Ako nije saobracajnom signalizacijom obelezeno i ako nije biciklisticka staza u pitanju, vozac bicikla mora da sidje sa bicikle i da predje na pesackom kao pesak gurajuci biciklu, u suprotnom rizikuje kaznu od 5k din. U praksi, svi koji biciklom pređu ulicu delom koji je namenjen za pešake neće dobiti kaznu, ali u slučaju udesa vozač automobila ne snosi nikakvu odgovornost. Biciklisti su dužni da propuste vozila pre nego što pređu pešački prelaz.
Skoro svi biciklisti u prekršaju, a da toga nisu ni svesni VIDEO
Da li znate da biciklista prelaskom preko pešačkog prelaza nema prava kao pešak, i da u slučaju udesa snosi svu odgovornost? Mnogi biciklisti toga nisu ni svesni, pa često insistiraju da oni imaju prednost u odnosu na automobile na pešačkom prelazu, ali se grdno varaju. U kojoj situaciji...nova.rs
Siđem sa bicikla, ali u mom mestu je i pešacima teško da pređu ulicu, mada je u poslednjih par meseci stanje postaje mnogo bolje.Ako nije saobracajnom signalizacijom obelezeno i ako nije biciklisticka staza u pitanju, vozac bicikla mora da sidje sa bicikle i da predje na pesackom kao pesak gurajuci biciklu, u suprotnom rizikuje kaznu od 5k din. U praksi, svi koji biciklom pređu ulicu delom koji je namenjen za pešake neće dobiti kaznu, ali u slučaju udesa vozač automobila ne snosi nikakvu odgovornost. Biciklisti su dužni da propuste vozila pre nego što pređu pešački prelaz.
Skoro svi biciklisti u prekršaju, a da toga nisu ni svesni VIDEO
Da li znate da biciklista prelaskom preko pešačkog prelaza nema prava kao pešak, i da u slučaju udesa snosi svu odgovornost? Mnogi biciklisti toga nisu ni svesni, pa često insistiraju da oni imaju prednost u odnosu na automobile na pešačkom prelazu, ali se grdno varaju. U kojoj situaciji...nova.rs
Imaš hrabrih koliko 'oćeš,raskrsnica kod'Banije' pa 27.Marta / Takovska, Takovska / Cvjićeva.Ja relativno često viđam bicikliste kako proleću kroz raskrsinicu Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića kroz crveno... Ili još gore par puta sam video kako skreću iz Oml. brigada u Đ. Stanojevića ne obazirući se na semafor. Tu je u slučaju kolizije sa vozilom smrtni ishod skoro zagarantovan. Da li je moguće da sednu na bajs sa toliko malo mozga u glavi?
Nije baš da vozač nema baš nikakvu odgovornost, jer je malo realno da je vozio u skladu sa ograničenjem znajući naše vozače, posebno u širokom bulevarima na NBG... Može lako da se zakomplikuje situacija, zato je najbolje budalu na biciklu nekako propustiti, zaobići i sl.
Sobzirom da je uslikan (a ne i zustavljen odmah), ima rok od 8 dana da dostavi podatke ko je upravljo vozilom, ako to ne uradi ide mu kazna za ne saradnju sa policijom koja je 120.000,00 RSD, ako se nagodi cena je 50.000,00 RSD. nema bodova na vozackoj, nema oduzimanje vozila.... Dok se ovaj zakone ne promeni ova kamera je za neke kamera kao bilo koja u gradu.Već je pao prvi.
„Bentlijem“ 124km/h tamo gde je dozvoljeno 50km/h
Saobraćajna policija je u Beogradu, primenom sistema za automatsku detekciju prekršaja prekoračenja brzine, utvrdila da se jutros u 5.19 u Ulici Jurija Gagarina vozilo "bentli" kretalo brzinom od 124 kilometra na čas na delu puta u naselju gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas...www.danas.rs
Slosilo mi se kad sam procitao ovo bukvalnoUznemirujuće slike nesreće kod Raške: U automobilu bila petočlana porodica sa decom, očevici opisali detalje
Očevici su rekli da je prizor nesreće bio strašan.mondo.rs
Strašna tragedija, cela porodica je nastradala ispod Pasarsa.
Nije mi jasno kako je do ovoga došlo uzimajući u obzir da je u pitanju vojni konvoj pod pratnjom koji se ne kreće nekim velikim brzinama.
MUP o nesreći kod Kraljeva: Uhapšen vozač vojnog vozila, stradala deca od 10, sedam i godinu dana
Na putu između Kraljeva i Raške u mestu Bojanići sudarili su se vozilo Vojske Srbije i putnički automobil. Pet osoba je poginulon1info.rs
Sasvim je moguće i to da je auto taj koji je prešao u suprotnu traku, PASARS naleteo na njega, podigao se na auto te izgubio prianjanje na putui mogućnost kočenja, i onda nastavio bez kontrole dok nisu zajedno sišli sa puta i zaustavili se pored. I to je moguće.Po slikama se čini da je vozač vojnog vozila kriv 1/1 s obzirom da je u levoj traci.