Sve ti je jasno kad procitas komentare,pokusao sam par puta al ne ide...Ne znate koliko mrzim ovakve likove, ali su i prikaz zašto Šapić vlada ovim gradom.
Još naravno uvek na ovakvim objavama komentari tipa "ne drami", "opušteno", "mi to tako moramo", "snalazimo se", to se tolreiše samo ovde i nigde više.
Pogledajte prilog 211186
Pogledajte prilog 211185
Romska posla (da se politicki korektno izrazim). Zivi se u kartonskoj kuci, a vozi se bendžola i to dve iste parkirane jedna pored druge Svakako je taj deo divlji zapad jer su okupirali i šumu, i trotoar, a ponekad i raskrsnicu
Samo jedan dan pandur da krene da zapisuje tablice i da se salju kazne ili da postave jednu kameru i to bi se sve promenilo. Ima dosta ljudi koji postuju i ne idu zutom trakom ali dzaba vozdovac je prepun i samo se gradi i gradi sve vise i vise. Autobus , tramvaji, taksi... vise nista ne znaci u vojvode stepe zuta traka ne postoji.Ne znate koliko mrzim ovakve likove, ali su i prikaz zašto Šapić vlada ovim gradom.
Još naravno uvek na ovakvim objavama komentari tipa "ne drami", "opušteno", "mi to tako moramo", "snalazimo se", to se tolreiše samo ovde i nigde više.
Pogledajte prilog 211186
Pogledajte prilog 211185
Samo jedan dan pandur da krene da zapisuje tablice i da se salju kazne ili da postave jednu kameru i to bi se sve promenilo. Ima dosta ljudi koji postuju i ne idu zutom trakom ali dzaba vozdovac je prepun i samo se gradi i gradi sve vise i vise. Autobus , tramvaji, taksi... vise nista ne znaci u vojvode stepe zuta traka ne postoji.
Deluje kao da nema neke velike strategije tu, već se radi tipa "začepili smo Omladinskih brigada, briši žutu traku"; "Gužva na mostu, puštaj ljude žutom trakom..." Valjda bi brži prevoz trebalo da pomogne oko gužvi.
jos lakse se 'vataju volana, bez obzira da li znaju da voze ili su volovi za volanomsrbi se lako late trube... dal zbog zutog... ili sto im blokira auto, nebitno da li je 4 popodne ili ponoc
Ali ako si recimo na nekom semaforu za neko skretanje, gde recimo mogu da prodju 4 automobila, i ti ( ne direktno ti ) sediš i buljiš u telefon, e pa za takve legnem na trubu. Ako si prvi prati stanje u saoraććaju.Kad mi u saobracaju smetate, iz nekog razloga, ja gledam kako da vas obidjem, a ne da vam trubim. Truba je poslednja opcija. Desi se da se ljudi na semaforu zamisle, gledaju u telefon, pa ne krenu na vreme,...ovaj duguje pare, ovaj se posladjao sa ženom, onaj dobio otkaz, onom dete bolesno kući,...Ljudi smo. Neko traži pesmu na YT da bi pustio preko BT na radiju, ima i takvih, ne kažem.
Desi mi se da se zeznem, naravno, pokušam da se ubacim na kvarno, ako neće da me pusti - neće, u pravu je, nema ljutiš. Ako me pusti, podignem ruku, 4 migavca, hvala. Isto i ja uglavnom puštam one koji se zeznu, samo ako mi migavcem pokaže šta hoće. Iako važim za prilično agresivnog vozača.
Ovaj ga baš pretera. Tu se tako parkiraju ali ostane pola trotoara... Ja nez nam šta ovi imaju u glavi...To preko puta škole igk u cirila i metodija ulicu zgrada oza nesto mislim da je to vladin audi
Baš danas sam imao tu situaciju. Skretanje u levo, poseban semafor drži možda 10 sekundi. Prvi je krenuo tek kada je krenulo žuto da se pali, pa su samo dva automobila prošla.Ali ako si recimo na nekom semaforu za neko skretanje, gde recimo mogu da prodju 4 automobila, i ti ( ne direktno ti ) sediš i buljiš u telefon, e pa za takve legnem na trubu. Ako si prvi prati stanje u saoraććaju.
Ali ako si recimo na nekom semaforu za neko skretanje, gde recimo mogu da prodju 4 automobila, i ti ( ne direktno ti ) sediš i buljiš u telefon, e pa za takve legnem na trubu. Ako si prvi prati stanje u saoraććaju.
Nažalost danas ima jako malo ljudi koji se zaista zeznu pa hoće da udju u kolonu, danas to uglavnom namerno rade da prosto ne bi čekali u redu. Ja nikad takvog ne pustim, jer ako mogu ja sa detetom u kolima može i on koji sedi sam u kolima
Takvih debila ima na lopate u u ovoj kasabiMalopre lik ispred mene, naravno sa ogromnim BMW, trubi coveku ispred zato što je uslovno zeleno, ali ne i za pravo.
Ovaj se nekako pomera da ga propusti ali ogromni bmw ne može da prođe i tu dolazi do verbalnog obračuna, ko još sme da blokira skup auto crvenim svetlom.
Kad se upalilo zeleno, svi smo trubili jer je ovaj retard i dalje blokirao raskrsnicu objašnjavajući svoju prednost.
Ako mogu, obidjem trakom za pravo, to mi je brze, nego da mu sviram, pa dok on shvati da se upalilo zeleno svetlo na semaforu, pa dok ubaci u prvu, pa dok krene,... Ako je guzva u traci za pravo, onda truba, nemam drugog izbora, jer u toj situaciji nema brzeg resenja. Poenta je da gledam prepreku sto brze predjem, a ne da necu da koristim sirenu, jer sam previše fin, da slucajno nekoga ne uznemirim.Ako je jedna traka za levo i ovaj ispred tebe kuca poruke šta radiš nego trubiš? Ideš preko razdelnog ostrva ili ga s desne strane obilaziš iz trake za pravo? Što se tiče puštanja, kad god mogu pustim onog što se uključuje iz sporedne ulice. One koji se ubacuju na kvarno skoro nikad ne puštam, osim kad su se već ubacili pa da ih ne čuknem, ili kad je velika gužva, pa me kroz prozor pitaju. I to nije nikakva agresivnost tipa "neće on meni da se ubaci", nego da ne gubim vreme za semafor, a dovoljno sam ga izgubio u regularnoj traci.