То је редовно по плавим зонама, и још онда крену да бесне и очекују да се ја враћам у рикверц… ништа од тога се не може искоренити без новчаног кажњавања….Još posebna su sorta oni koji idu u kontra smeru na parkinzima...
То је редовно по плавим зонама, и још онда крену да бесне и очекују да се ја враћам у рикверц… ништа од тога се не може искоренити без новчаног кажњавања….Još posebna su sorta oni koji idu u kontra smeru na parkinzima...
Drugo je vreme bilo ali da to je bila najluđa proslava i apsolutna anarhija na ulicama.. Žurka posle Indianopolisa trajala je do zore
Ja sam se na kratko provozao, bez zastave, ali sam trubio znam neke od tih momaka iz grada, izlazaka...Da li ovde nekome kome je interesantno da izađe na ulicu sa svojim kolima i da maše zastave zato što je Djoković pobedio?
Tad nisam imao dozvolu i sećam se da nisam znao za sebe, to mi je bilo prvo veliko pijanstvo, 8. razredŽurka posle Indianopolisa trajala je do zore
Znam bivšeg vlasnika tog bmw-a... m5 competition je u pitanju, vozio ga je jedno vreme moj drugar sa zlatibora. Dok je bio kod njega bio je na stage 3, mislim nešto oko 1000 konja. Ne znam je li novi vlasnik zadržao stage 3 mapu ili je vratio na stock.Ovaj je spalio gume od zadovoljstva: https://www.instagram.com/moj_beo_grad_/reel/C-QTHkBoBjP/
Nije bilo luks auta, a u konvoju je bilo i par Fapova natovarenih ludim navijacimaDrugo je vreme bilo ali da to je bila najluđa proslava i apsolutna anarhija na ulicama.
Nije bilo luks auta, a u konvoju je bilo i par Fapova natovarenih ludim navijacima
Pa to je bila kulminacija uspeha od 1995 pa na ovamo i moja prva proslava na ulici (90ih sam bio mali za to). Posle toga smo bili ispuš u košarci do 2009 i onog srebra, ako se dobro sećam. Ja mislim da je zbog toga to nestalo i nikad se nije vratilo na taj nivo iz 2002Doček manje više ali veče i noć kada je osvojeno zlato to je već luda priča.
Nikad neću zaboraviti ona dva Divčeva slobodna bacanja na kraju.Doček manje više ali veče i noć kada je osvojeno zlato to je već luda priča.