Ne znam kada je zelena površina postala parking zona..?
Postoji neka rampa koja "čuva" ulaz u garažu ali se opušteno parkira na tom prilazu garaži pa onda verovatno da ne smetaju-staju na travu (koje nema više ni u tragovima).
Jel vredi cimati zelenilo da posade nešto tu i da ukinu ovaj parking u blatu?
(Lokacija-vračar, zgrada prekoputa kafane Kalenić...)
Ne znam kada je zelena površina postala parking zona..?
Postoji neka rampa koja "čuva" ulaz u garažu ali se opušteno parkira na tom prilazu garaži pa onda verovatno da ne smetaju-staju na travu (koje nema više ni u tragovima).
Pogledajte prilog 160851
Bravo
Baš su stubići "represivna mera"...Pisao sam Sekretarijatu da se postave stubići u Žarkovu gde je neki pajser razvalio hidrant na nelegalnom parkingu. Tražio sam da postave stubići u blizini hidranta da se ne parkiraju i dobio ovo od njih:"GEJZIR" U ŽARKOVU Oboren hidrant, voda šiklja nekoliko metara u visinu nasred ulice (VIDEO)
U jednoj ulici na Žarkovu u blizini marketa danas se nasred ulice pojavio se "gejzir"!www.blic.rs
Pogledajte prilog 160880
Reklo bi se prilično bahato i bezobrazno, može im se. Samo ne znam koji im je koncept rada. Da ne rade ništa i primaju za to platu, super koncept nema šta.
Ma popunite evropski izvestaj pa u osiguranje...najbezbolnijeMozda nije za ovu temu, ali cisto da sada shvate ljudi fenomen zasto se mnogi ne oglase ako nekoga cuknu na parkingu. Supruga pre 2 dana parkirala auto, i slucajno zakaci auto komsija iz zgrade koje stalno vidjamo. Nije to bilo nista strasno, ali dovoljno da napravi ogrebotinu na braniku. Naravno, pa im je zvonila na vrata, komsija i njegova žena (stariji ljudi) odmah sjurili dole i ok, pitaju da li da idu kod svog majstora ili nekog naseg, i ona imajući poverenja u njih kaze slobodno recite koliko treba nadoknadicemo. Nije problem, kad eto oni se jave za 10 min, saznali navodno koliko bi kostalo da se sve to ispravi i popravi kod njihovog majstora - 26000 din. Ogrebotina je u rangu da se sredi poliranjem, plus su na braniku i druga ostecenja koja oni zele da naplate preko nas. Da je stvarno nesto ozbiljnije nacinjeno prvi bih rekao greska je njena i pokrili bi to koliko god kostalo. Ali gle, sada hoce kod njihovog majstora, jer mu veruju da ce odraditi posao kako valja (iako je do malopre mogao i nas majstor). Mrak mi je pao na oci da sam ih oterao oboje tamo gde ne treba i rekao zeni da se pravi luda ako ista krenu. Tako je mogla od starta da se ponasa i da prodjemo bez ikakve drame, i da se pravimo ludi, ali mene i nju su vaspitali da ostavimo cedulju ili se javimo na vrata ako smo nekoga cuknuli - makar i ne bila neka steta, cisto ljudski da bude lakse i tebi i ostecenoj strani. Sada kapiram da mnogi iz tog razloga ni ne zele da se jave jer se plase ovakvih prica i da ce naleteti na psihopate, pa računaju sto da se maltretiraju kad ionako mogu da prodju bez posledica.
Не знам да ли је то случај са овом рампом, али приметно је да сличне рампе ничу широм града где станари присвајају делове улица и паркинге који су иначе јавни. Нисам још видео да је нека оваква рампа срушена. Дај брате да се направе нека правила па или да сви ограде (присвоје) просторе испред својих зграда или да се све ово сруши.Ne znam kada je zelena površina postala parking zona..?
Pogledajte prilog 160851
НИје Живковић једини који вози Ајкулу у Србији. Његова има Нишке таблице.Bivši premijer Srbije Zoran Živković parkirao na sred kružnog toka kod Kalenića sa sve maskirsnim tablicama.