Pa ne, svaki put kada se stub iskrivi vise od nekog ugla (recimo vise od 30 ' u odnosu ba vertikalu), stub se dole pri dnu "ustine" i deformise i vise nikada ne bude kao pre. Evo ovde se vidi na sta mislim (ovo mesto savijanja na dnu)поготово ако се могу вратити у вертикално стање без већих оштећења
Kada naidju na ludjeg koji će njima objasniti zašto su došli da se razračunavaju takvih slučajeva će biti manje. Pre jedno mesec dana čekam u koloni i neki klinac sa devojkom pretiče kolonu suprotnim smerom i pokušava da se ubaci ispred mene. Nisam ga pustio, čak krenuo da otvorim vrata da vidim da li je problem što idem svojom trakom ali se vratio unazad i uključio se iza mene. I ovaj iza nije trebao da ga pusti nego da ide opet na početak kolone. Nažalost uvek će biti onih koji će "propustiti budalu".3. put za sedam dana dolazim u situaciju da drugi vozač izlazi da se razračunava zato što je prošao na stop i zamalo me udario. Poslednji slucaj nije ni prekuno vezu nego je istrcao sa telefonom...
Ovakvo ludilo u vožnji je produkt zadnje dve godine. Ranije nije bila ovakba agresija.
Па оба убијају и оне који их не користе
Ovom totalitarnom otpadu je automobil najveći neprijatelj. Usled toga, stavio sam ad acta sve svoje pređašnje stavove koji su na bilo koji način bili usmereni ka smanjenju upotrebe automobila. Otpor mora da postoji.