Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Ово са аутобусима је пример класичног одсуства размишљања у планирању где се трпају хотели тамо где нема места да стане аутобус. Паркинг за аутобусе би морао да буде предуслов за било који хотел.
Исто као и паркинг за доставно возило за било коју трговачку радњу.
 
Za dostavu treba uraditi drop off parkinge sa oznakama za istovar na pm kao što ima ispred apr nacrtana kolica uz ograničenje vremena od pola sata na tim mjestima
 
Vozi lik trotarom motor opusteno
20230322_144703.jpg
 
Debili, pogotovo ovi wolt ili glovo. Radije će da prolete trotoarom u suprotnom smeru nego potrošiti 4 minuta i otići u kurg
 


 
Moram da vam ispričam novu najgluplju stvar koja mi se dogodila.

Kupio auto i čekao papire 2 nedelje (porez). Za to vreme auto ostao ispred tehničkog, a vlasnik zna da je moj. Pritom je sve to na prometnoj ulici.

Neko je za te 2 nedelje uspeo da skine ratkapne (očekivao iskreno) ali ajde to, nego je izvadio i ventile iz guma. Kakvo je to ludilo?

Elem, bilo bi mi jasnije da mi je neko isekao gume nego ovo.
 
Po našem zakonu mogu da oduzmu vozilo zbog nasilničke vožnje.

Videćemo da li je stvarno oduzeto ako završi na aukciji 🙂
 
nisam čitao zakon ali logično je da vozač bude kažnjen a sud da odluči o oduzimanju. Nisam siguran da patrola na licu mesta to može
 
Naravno da je lajkovao. Decko ima klasican sociopatski poremecaj, mozda i psihopatski. Nema ni trunku kajanja niti ume da prihvati odgovornost. Za njega je sve to zabava. Nema empatije ni srama, genetika radi svoje. Prvo ne sagledava ni cinjenicu da tim svojim bahacenjem skodi onome koji mu je to bahacenje omogucio, tj. apsolutno stavlja samo sebe na prvo mesto bez obzira na posledice.
Da mu nije pozadine, verovatno bi bio na lecenju zatvorenog tipa, pre nego sto nekoga ubije, kolima ili onako iz zabave.
 
Vrh