NedeljkovicOliver
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.11.2022.
- Pohvaljen
- 2.085
Ti kao vozac nisi hteo da das određeni iznos za parking mesto, jer je po tvom misljenju to preskupo, ali bi obavezao coveka od 70+ godina koji nema auto da kupi parking mesto.Itekako ima poprilično primera gde se ne prodaju sva parking mesta, doduše zavisi i od lokacije i situacije stanara. Dok Vi mislite da svako parking mesto ima svog kupca nego investitori ne prave dovoljno parking mesta situacija na terenu govori drugačije. Evo u mojoj zgradi je bilo par neprodatih parking mesta, sada je tu lokal. Kod brata situacija da je neki investitor kupio više desetina parking mesta tako da i ne možeš da kupiš, kod zeta isto nekoliko neprodatih. Ni Ja nisam kupio parking mesto jer nisam hteo da dajem za klackalicu 21k, i to pre 4-5 godina. Da je grad obavezao kupovinu parking mesta ali i ograničio investitore sa cenom jer ih realno ne košta skoro ništa kupio bih. Ni u ludilu ne bih dao više od 10k za klackalicu da bih parkirao trotinet i izlazio iz auta sagnut ko Zvonar Bogorodičine crkve kada imam mogućnosti da to ne radim.
Malo je kontradiktorno.