djordje1986":1aih0hkx je napisao(la):
Vidikovacki venac ispred broja 53, bahati vozac vec godinu dana parkira na istom mestu i pauk ga nijednom do sada nije odneo niti mu je ko pisao kaznu. Zvali smo milion puta i policiju i komunalnu policiju i parking servis ali niko nikada nije dosao. Slika je iz zimskog perioda kada se po blatu parkirao svaki dan na travnjak i napravio je kratere svojim tockovima. I dan danas se tamo parkira i jednom recju NIKO MU NISTA NE MOZE!
Bahatost na delu...
Imao sam slicnu situaciju, kao i vi, i slicno ponasanje pauk servisa. Jedna neverovatno bahata sluzba, da covek ne poveruje odakle crpe snagu za toliku bahatost, drskost...
Elem, ukoliko zbilja zelite da resite taj problem, a vec ste to prjavljivali i nikom nista, resenje je sledece.
Laksi put, koji koji se kod mene pretvorio u jos vece smaranje i izivljavanje je da se obratis sefu saobracajne policije zaduzene sa taj reon.
Za odnosenje sa tog poteza je zaduzeno neka odredjena ispostava, sanzaj koja je to ispostava.
Kada saznas koja je to ispostava, zoves Saobracajnu policiju u Ljermontovoj i pitas kako da dodjes do sefa zaduzenog za tu ispostavu.
Ne bi bilo lose, da sva imena sagovornika zapises na papir, i njihove funkcije.
Kada saznas ko im je sef u sobracajnoj (pokusaj preko telefona, ja sam isao licno), saopsti mu problem, koliko dugo traje, te da je u pitanju jedno isto vozilo, daj mu broj vozila, ukoliko uopste zeli da te saslusa.
Vidi da li se nesto promenilo na terenu, da li je mozda vozilo prestalo da se parkira tamo.
Ukoliko se i dalje nastavi parkiranje, odmah pokusaj jos jednom da stupis sa sefom u kontakt i kazi mu da se nista nije promenilo od prethodnog razgovora.
Ukoliko se u roku od dan,dva nista ne desi, moraces napismeno da se zalis i da zakazes razgovor sa nacelnikom u saobracajnoj.
Zalis se na nepostupanje po pozivu, patrole, takodje i sefa.
Napisi da se stalno parkira , i udari par fotki, crno belih, gde se vidi tablica (crno beli laserski stampac vrsi posao).
Odnesi na pisarnicu u Ljermontovoj, i odmah trazi da razgovaras sa nacelnikom, ako kazu da nemoze, kazi da zelis da zakazes kada moze.
Meni su zakazali razgovor, za 4-5 dana.
Razgovor sa nacelnikom je trajao 40-45 sekundi, i rekao je da ce problem biti resen, i bio je resen vec istog dana.
Pre razgovora sam potrosio nekoliko meseci nerviranja, zvanja, nosenja laptopa do Slavije , ispostave zaduzene za odnosenje, zapamtio sam i vecno njihova imena i preizmena, jedan koji je dolazio sa paukom i nije hteo da nosi se zove Gatalo Cvece, a drugi Icin Sasa, verovatno i danas rade tamo, a tome ima vise godina, pa vidi koliko su me smorili kada cu vecno pamtiti njihova imena.
Tips za sve koji idu nekada u Ljermontovu da se zale, ima neki restoran na 1 spratu, kada vam daju onu markicu da mozete da udjete i odete do sefa , vi prvo odete u restoran-menzu, najedete se , naravno platite i odete siti(nije tada bilo skupo, ja klopao par puta) .:mrgreen: