Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 47.937
Nema potrebe, posledice bi snosili samo oni koji svojim ponašanjem ugrožavaju druge. Normalni vozači nemaju od čega da strahuju. Meni je preko svake mere do***čilo da svakog dana 70% svojih pešačkih kretanja obavljam hodajući po kolovozima jer se razni psihijatrijski slučajevi nesposobni za život u društvu ponašaju kao da im je trotoar lično parkiralište. I ne samo tog, nego deo njih se zaustavlja i/ili parkira duž trasa gde prolazi javni prevoz. Time ne samo isterujući ljude na kolovoz, nego ometajući i ostale koji, umesto da uvaljuju dupeta u automobilčine i doprinose zagađenju i gužvama, koriste javni prevoz.Nasao sam se prozvan javnim pozivom na namerno unistavanje tudje imovine.
U normalnim okolnostima, takve psihijatrijske slučajeve rešavaju sudovi, policija, i mentalne ustanove. Odnosno država.
Pošto ovde država postoji samo kada treba da dere i jaše običnog poštenog čoveka, nama ostalima ne preostaje ništa drugo nego da rešavamo stvari na svoje načine.
Od svih komunalno-društvenih problema koje sam imao, jedno pola sam rešio uz pomoć državnih organa (ali uz teška natezanja i angažovanja, pa i rizike), a drugu polovinu sam rešavao sam. Mora tako. Ako država neće da brani moja prava i zastupa moje interese i potrebe, onda ću ja sam. Ja ne plaćam 350 kojekakvih ku***vih poreza - i državnih i ''privatnih'' - da bih kao pešak hodao po kolovozu a kao putnik JGPa traćio vreme na zaobilaženje nelečenih degenerika koji ne umeju da se ponašaju u društvu. Gde država posrne, tu će narod da reši stvar i to je to. Ne bi bio ni prvi ni poslednji put.