Bulbulderac17
Advanced
A vala bi mogli da snimaju i Plavi most pogotovo traku za skretanje za Auto put smer ka gradu gde svi koriste tu traku da se bahato ubacuju u traku za pravo ka V. Ilića.
Miliš ovu gde je označen strelicom pravo dozvoljen smer kretanja?A vala bi mogli da snimaju i Plavi most pogotovo traku za skretanje za Auto put smer ka gradu gde svi koriste tu traku da se bahato ubacuju u traku za pravo ka V. Ilića.
To sam i ja pitao na Tviteru, ali me tamo ubeđuju da snimak Famom može da bude dokaz i za vožnju zaustavnom trakom.A kakve veze imaju radar (FAMA je laser) i zaustavna traka?
Jedino ako ima spregnutu kameru, a model sa slike ima.. Da li to može da bude dokaz ne znam..To sam i ja pitao na Tviteru, ali me tamo ubeđuju da snimak Famom može da bude dokaz i za vožnju zaustavnom trakom.
Miliš ovu gde je označen strelicom pravo dozvoljen smer kretanja?Pogledajte prilog 148691
Problem je pogresna horizontalna signalizacija, logicno je da onaj koji ide pravo ne menja traku, a oni kojii skrecu levo ili desno treba da se prestroje.Slično u Kneza Miloša i desno skretanje u Nemanjinu. Jednostavno ljudi zaborave ako ne idu često (eto mesecima nisam tu prošao npr), platio sam kaznu za to, pa neću zbaoraviti. Očigledno znaju za jadac, pa čekaju kod zgrade generalštaba!
Tako je postoji ta tabla i jedna pre mosta...dok horizontalna signalizacija na trakama skoro i da ne postoji. To je problem...ali što kaže Pantograf...sve je loše isprojektovano ne samo signalizacija.Pa eno stoji tabla sa rasporedom traka na ovoj gore fotografiji.
Samo što izgleda na tablu niko ne obraća pažnju
Da se stavi na most i snima autoput? Koliko znam, pre izvesnog vremena je ukinuta zaustavna traka sve od mostara do plavog mostaNisam ni rekao da na Plavom mostu ima zaustavna traka nego da se rada postavi na Plavi most. Pažljivije čitaj.
Da, ka Medaku jeste ukinuta ali od Medaka tj Plavog mosta ka Mostaru nije ukinuta i onda se dešava gore opisana situacija u jutarnjem špicu.Da se stavi na most i snima autoput? Koliko znam, pre izvesnog vremena je ukinuta zaustavna traka sve od mostara do plavog mosta
Од улазне рампе на ауто-пут на Душановцу до мостарске петље је укинута зауставна трака, нарано осим на делу код излазно/улазне рампе на Аутокоманди.Da, ka Medaku jeste ukinuta ali od Medaka tj Plavog mosta ka Mostaru nije ukinuta i onda se dešava gore opisana situacija u jutarnjem špicu.
I da, treba staviti kameru na most i snimati zaustavnu traku ka Mostaru