Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Ово сам поставио и на форуму за аутомобилизам "Гаража", а вреди и овде https://forum.garaza.rs/viewtopic.php?f=35&t=58&start=14190

Шта рећи на овако нешто, да ти неко колима обори дете на пешачком, и да онда оцу детета каже овако, како је ова "бахати инвалид у мозак" рекла.

ŠTA DRAMIŠ, PA NISAM TI UBILA DETE! Žena džipom oborila devojčicu na pešačkom, pa izjavom frapirala njenog oca
CRNA HRONIKA
27.10.2022. 14:49H

Devojčica (11) teško je povređena kada je na nju na pešackom prelazu naleteo džip. Saobraćajna nesreća desila se u utorak oko 21 sat u ulici Narodnih heroja na Novom Beogradu. Devojčicu je na obeleženom pešackom prelazu oborio džip BMW X3, koji je vozila žena B. G.
https://www.kurir.rs/crna-hronika/40390 ... njenog-oca

3226032_whatsapp-image-20221027-at-12.52.25-pm_ls.jpg
3226034_whatsapp-image-20221027-at-12.52.32-pm_ff.jpg
 
Bez stereotipova, kada se žene bahate to rade na neki drugaciji nacin nego muškarci. Postoji i taj momenat "hrabrosti". Žene nikad ne računaju da će neko da ih iznabada jer su žene i to im daje dodatni motiv. Ja uvek računam da će doći do fizičkog sukoba, žene nikad.
 
Sve češće čujemo kako su izazivači pobegli. Još jedno ogledalo bahatosti. Valjda poučeni da "viđene" ličnosti ne odgovaraju kad ubijaju po ulicama

 
Novi nivo bahatosti je Galerija garaža. Valjda retko zalazim u mesta za bogataše pa se ne susrećem sa tim. Iako je garaža ogromna i poluprazna, luksuzni auti su nabijeni ulaza u TC. Valjda kad si dovoljno bogat teško ti je da se parkiraš 5 metara dalje nego moraš da budeš i debill.
 
Oваквим људима случајно закачиш таблицу патиком у ходу и тјт, после ће врв научити да тротоар није за паркирање.
Takvi se ne potresaju mnogo zbog otpale tablice, Beograd je prepun bolida koji voze sa jednom skinutom tablicom.
Nego rešenje za ovakve situacije se dešava kada dune košava pa otkine ili polomi brisače... ☺️
 
^ taj potez na silasku sa mosta na Adi ka Topčideru je u špicu kao ratna zona.
Nije prvi put da se tu biju i makljaju jer se tri trake slivaju u jednu i niko neće nikoga da pusti.
 
Nije (samo) zbog slivanja tri trake u jednu - često se dešava da se izađe iz kolone pa se preko grafičkog ostrva ugurava između dve ulivne trake.
To izaziva bes i konflikte.
 
Da, na neki način taxa za VIP mesto (zato i kažnjavanje treba biti progresivno uz administrativno maltretiranje), ali ovde nije to, čovek se setio načina kako da zarađuje!
 
Takvi se ne potresaju mnogo zbog otpale tablice, Beograd je prepun bolida koji voze sa jednom skinutom tablicom.
Nego rešenje za ovakve situacije se dešava kada dune košava pa otkine ili polomi brisače... ☺️
Da prostis na izrazu - Ali resenje bi bilo i da se toj kosavi nakon toga polome ruke.
 
Nasao sam se prozvan javnim pozivom na namerno unistavanje tudje imovine.
 
Nasao sam se prozvan javnim pozivom na namerno unistavanje tudje imovine.
Ja te razumem sta hoces da kazes, i sam se slazem da je uzimanje pravde u svoju ruku vrlo klizav teren. Medjutim, ne vidim nikakav razlog za opravdavanje ovog ocigledno vrlo bezobraznog clana naseg drustva na slici. Zaista ne vidim nijednu situaciju gde bi covek ovako morao/bio primoran da stane. Sve i da je neki hitan slucaj, bar se sva 4 upale. Ja u zivotu ovako ne bih parkirao, makar bilo jedino mesto u krugu od 500m hoda. I vrlo otvoreno priznajem da bih se i sam radovao da neko tako uzme pravdu u svoje ruke za takve slucajeve.
 
Vrh