Гага
Professional
Послати жалбу и слику на "уса" амбасаду, његовој "Есенцији" Хилу,Bahate diplomatePogledajte prilog 147607
Послати жалбу и слику на "уса" амбасаду, његовој "Есенцији" Хилу,Bahate diplomatePogledajte prilog 147607
Као ЏоиМа испод цераде су картонске кутије
Takvi se ne potresaju mnogo zbog otpale tablice, Beograd je prepun bolida koji voze sa jednom skinutom tablicom.Oваквим људима случајно закачиш таблицу патиком у ходу и тјт, после ће врв научити да тротоар није за паркирање.
Da prostis na izrazu - Ali resenje bi bilo i da se toj kosavi nakon toga polome ruke.Takvi se ne potresaju mnogo zbog otpale tablice, Beograd je prepun bolida koji voze sa jednom skinutom tablicom.
Nego rešenje za ovakve situacije se dešava kada dune košava pa otkine ili polomi brisače...
Ako si se nasao prozvanim na gornjoj slici, onda prvo u auto skolu da ucis da parkiras opet.Da prostis na izrazu - Ali resenje bi bilo i da se toj kosavi nakon toga polome ruke.
Ja te razumem sta hoces da kazes, i sam se slazem da je uzimanje pravde u svoju ruku vrlo klizav teren. Medjutim, ne vidim nikakav razlog za opravdavanje ovog ocigledno vrlo bezobraznog clana naseg drustva na slici. Zaista ne vidim nijednu situaciju gde bi covek ovako morao/bio primoran da stane. Sve i da je neki hitan slucaj, bar se sva 4 upale. Ja u zivotu ovako ne bih parkirao, makar bilo jedino mesto u krugu od 500m hoda. I vrlo otvoreno priznajem da bih se i sam radovao da neko tako uzme pravdu u svoje ruke za takve slucajeve.Nasao sam se prozvan javnim pozivom na namerno unistavanje tudje imovine.