dr strangelove
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.03.2008.
- Pohvaljen
- 10.366
park and ride
Ima jedan na Milosu Velikom. Trebalo bi na par mesta da ima i na K10. Pitanje je da li su ispravni.Možda deluje bahato, ali prosto ljudi moraju nekako da napune vozilo. Raste prodaja i sve više je modela na električni pogon, a punjača ni za lek, da se figurativno izrazim. Jednom prilikom je Lidija Piroški pričala o tome, i ako se dobro sećam, između Beograda i granice sa Mađarskom, samo u Subotici na jednom mestu gde je restoran, postoje punjači, gde ti je potrebno oko 12h da bi napunio vozilo. 4 do 6 sati je potrebno za samo punjenje, a preostalo vreme čekaš na slobodni punjač. Za Beograd znam jedino za ova dva kod novoizgrađenog Lidla u Cvijićevoj, ali pretpostavljam da ih ima na još par mesta po gradu, što svakako nije dovoljno. Što se tiče prostora južno od Beograda, nemam pojma kakvo je stanje sa punjačima, nisam nigde čuo da se neko konkretno bavio time.
Mozda je cika bio posten pa ga vezao na strujomer
Mozda je vlasnik pa je izveo sa svog brojila punjač ispred kuće.Mozda je cika bio posten pa ga vezao na strujomer
Vi vidite da je čovek stavio i rampu blokadu na "svoje" e-parking mesto i ogradio ga žutim stubićima
Осећам да узбуђено прича пријатељима како је град постао стециште вандала и како су њему/њој из чиста мира везали брисаче у чвор.Cenu za to su platili brisači
Kod mene u kraj. Da li je komšija ili neko sa strane, ne bih znao, ali već neko vreme se parkira ispred stepeništa koje vodi od staze kod četvorke (Stjepana Filipovića 31) ka stajalištu trolejbusa. Cenu za to su platili brisači.
Pogledajte prilog 145194
Pogledajte prilog 145195
Pogledajte prilog 145196
Mi u Jerkoviću smo kulturniji. Skinemo tabliceTako se to makar rešava po Zvezdari...