Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

_20211019_222629.JPG

Kad me je žena smarala da uzmemo ovu boju rekoh joj da kupujemo kola a ne kazan za rakiju.

То је вероватно за доставна возила, а ови су отишли горе и сели у кафић.

Zbog protesta protiv kovid propusnica, vraćao sam se peške. Kako sam po dolasku na tramvajsku stanicu kod Pravnog (smer ka Slaviji), video da su 14 (deset stanica najbliži), 10 (14 stanica najbliži), a 2 nije bilo uopšte u sistemu, krenuo sam da se spuštam peške Beogradskom. Napravio sam par fotografija.

Po sred kolovoza (krajnja desna traka) su se zaustavila dva "pajsera" sa sva 4 žmigavca, tačno ispred kockarnice i napravili totalni kolaps, jer je i ovako već bio povećan broj vozila zbog blokiranja Kneza Miloša / Takovske.

Za to vreme, preko puta ulice, treći "pajser" se zaustavio sa sva 4 žmigavca, odmah pored kladionice.

Pre ovog trećeg "pajsera" , parkirao se još jedan "pajser".

Još malo bahatosti i stubića na "A kvalitet". Dok sam fotografisao, neko sa obližnjeg prozora mi je dobacio kako nemam pametnija posla.

Samo ključevi.

Ja ću ovih dana da obogatim svoj prsten ključeva (valjda se to tako zove?) pa ubuduće lepo...

A već je jednom jedna konjina ostala bez retrovizora kad se ispod Mostara parkirao tako da blokira stepenište ka stajalištu.

Pokušavam, ali ne mogu da smislim realni scenario u kome je neko kolima došao do trkačke staze kod Večne vatre i tu ostavio kola.

auto na stazi.jpg

Ako neko ima ideju - izvol'te.

Са твитера, неко је паркирао на шине и направио колону од 10 трамваја
IMG_20211027_162231.jpg

IMG_20211027_162333.jpg

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=893140#p893140:3gceudbb je napisao(la):
astrodule » Pon Okt 25, 2021 8:35 pm[/url]":3gceudbb]Pokušavam, ali ne mogu da smislim realni scenario u kome je neko kolima došao do trkačke staze kod Večne vatre i tu ostavio kola.

Ako neko ima ideju - izvol'te.
file.php

Dule,prosto.Sinoć je došao u žaru strasti sa tuđom gospođom i pošto je svuda okolo na Ušću bilo zauzeto zaustavio se tu da ispod večnog plamena obavi romantični susret.U tom zanosu nije primetio da ih prati gospođin suprug,ljubomoran i besan naravno.I tu nastaje zaplet.Taman kada je radnja započeta,muž nevernice je zagrebao na vrata a ljubavnik je pobegao ne misleći više ni na pogrešno parkirano vozilo ni na Oko sokolovo.
Eto ukratko.Mene samo zanima kako li je gospođa prošla!?

I meni je tako nešto padalo na pamet, ali ipak mesto nije mračno, jer noću je uz staze svetlo kao u sred bela dana.

Neka ostane ovo jedna od nerešenih Beogradskih misterija...

Субота послеподне, иза зграде бившег Танјуга; нисам могао да се уздржим да не сликам комби за чији начин паркирања нисам видео никакав разлог - ништа није истоварао, није упалио жмигавце, имао је довољно места да паркира уздужно, по прописима, без плаћања с обзиром на дан и време:

IMG-20211030-165924.jpg

IMG-20211030-170006.jpg

IMG-20211030-170116.jpg

Kakvo g...

A znas sta je najcrnje? U donjem ulazu te zgrade je sada ispostava SUP Stari Grad. Ali naravno j' se njima da urade ista povodom ovoga.

Na parkingu Parking Servisa i na Dorćolu i na Starom Sajmištu u svakom trenutku ima barem 15 vozila za odnosenje nepropisno parkiranih automobila koja stoje parkirana i ne koriste se...zašto se ne pošalju na teren 00-24 samo da odvoze ove nove bahate sa ovim maskama, listovima i raznim papirićima na tablicama....nova kategorija bahatih kao nusprodukt Oka Sokolovog...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pešačkom zonom pored Тањуза pa prema Knezu.

genije-2021-11-01-17-03-40-011.jpg

Vrh