Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

direktor":1m1cdyde je napisao(la):
A blokiraju kako cime sta tu radi parking servis koliko samo tako bahatih ima ...
Јуче сам послао допис Паркинг сервису у вези са тим конкретним случајем у Голсвордијевој...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Okaci njihov nemusti odgovor bas me zanima ...
Bice nesto u stilu vasi navodi nisu tacni uvidom na terenu itd ...inace ljakse od mjenjacnice neka zakupi ta mjesta ...

Поставићу њихов одговор чим ми одговоре... Ако уопште одговоре

dfe725ff068a9acfb28c93ed5d6a1cf6.jpg
8e3ad2eb21f4ce02c15ef95bb80ebdee.jpg
691ee0ffbd11e8ac821c218cb55f8e58.jpg
b778c9cd3d1cb18bfc398f059d88bd28.jpg

ja sam rekao da necu da se smirim dok se ovo ne resi...ima da ih slikam svaki dan ako treba jer je ovde situacija sve gora i gora...

ako neko ko moze da utice na ovo cita ovaj forum nek pokusa da resi ovo kako zna i ume...pre neke tragedije...hajde malo da se bavimo preventivom a ne kasnije da gledamo da li je ovaj telefonirao kad je voz prolazio...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Исти пешачки прелаз из угла возача...
76ad6eb688f257f7bb1356b48cde132e.jpg

@Булбулдерац и @Ђорђем, укњижени плусићћћи.
Баш бих волео да све те дебиле који овако бахато остављају своје лимене љубимце на "неколико секунди", да их неко са камиончићем мало закачи-очеше у пролазу.

Мислим да би овде једино била могућа два решења, да се само тај део где су ова два троугла, уради неко препројектовање коловозних трака или да се по ивицама троуглова поставе неки виши ивичњаци, и на тај начин спречи овакво баш бахато иживљавање појединаца.

Да се мало присетимо, како изгледа овај део улице 27.Марта кад је све чисто, тј. кад нема дебилних инвалида у мозак, слика скинута са "уличног погледа" из новембра 2014.године.
Pogledajte prilog 1
Слична ситуација је, додуше у мањем обиму, и у Вртларској улици у Земуну код "Земунског парка", релативно близу земунске болнице (КБЦ Земун). Овде могу да оставе на "неколико секунди", само четири дебила своје лимене љубимце или по један камиончић који доставља робу, пошто и они тако ту стану и истоварају робу !!!!!!!!!!!

Пре неких месец дана ми се указала прилика да сликам један доставни пик ап, био сам у аутобусу 45, али док је аутобус стао на стајалиште и ја изашао, овај је већ отишао (грррр). На овај део Вртларске улице мислим, за оне који слабије познају овај део града, скинуто са "уличног погледа" из јуна 2015.године:

27. марта, пешачки прелаз, јутрос...
49d5c78c90e268e6e7cdc817e548086f.jpg
424895937bfb544fdc4050b1e6b8a052.jpg

I zašto Gaga, Djordjem ili bilo ko drugi posle slanja slika upravi saobraćajne policije ne bi dobio uplatu po 1000 dinara ?
Štabanima kazna po recimo 5000 i više (zavisno od vrednosti vozilia, soc. statusa i opasnosti koju izaziva) i koliko bi dugo trajao ovaj haos ?
Rekao bi kratko, ekstremno.

Naravno ukoliko bi se fotografu otkrio identitet, onaj ko zna podatke i ceo lanac odgovarao bi svojom imovinom. I šaban bi bio pod sankcijama ukoliko se požali fotograf.

koliko znam postoji saobracajna policija ciji je posao (placeni su za to) da sankcionisu ove mamlaze koji parkiraju na zabranjenom mestu i time ometaju saobracaj.

Postoji puno službi u ovoj zemlji koji su svojim (ne)činjenjem doveli do ovoga.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=590704#p590704:2ju3p031 je napisao(la):
Žika » Pon Dec 24, 2018 12:04 pm[/url]":2ju3p031]I zašto Gaga, Djordjem ili bilo ko drugi posle slanja slika upravi saobraćajne policije ne bi dobio uplatu po 1000 dinara ?
Štabanima kazna po recimo 5000 i više (zavisno od vrednosti vozilia, soc. statusa i opasnosti koju izaziva) i koliko bi dugo trajao ovaj haos ?
Rekao bi kratko, ekstremno.

Naravno ukoliko bi se fotografu otkrio identitet, onaj ko zna podatke i ceo lanac odgovarao bi svojom imovinom. I šaban bi bio pod sankcijama ukoliko se požali fotograf.

mislim da je ipak bolje anonimno da bude, jes da ne bi bilo uplate/nagrade, ali barem covek ne bi morao da rizikuje da mu neko satr familiju, jer ja bih kao kaznu za ovakvo parkiranje uveo da bude zaplena vozila, jer je ocigledno da ovo rade vecinom "ljudi" sa skupljim kolima/dzipovima

I žalosno je što zbog nerada službi moraju da se postavljaju razni stubići i prepreke, a u interesu svih je da se ta bahatost smanji (veći prihodi u budžetu, tečniji saobraćaj...)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=590256#p590256:2zyyz9yk je napisao(la):
direktor » Sub Dec 22, 2018 9:48 am[/url]":2zyyz9yk]https://www.blic.rs/vesti/beograd/pazite-gde-parkirate-ubuduce-ce-naloge-pauku-davati-i-komunalni-policajci/3dp5k7g

Sad ce i komunalni policajci moci da dizu kola sa paukom
Sve baste kafica na vracaru koje su na parking mjestima moraju da lete
Kad sam prvi put čuo ovu vest, obradovao sam se jer sam na trenutak pomislio da će se time proširiti nadležnosti i napokon uposliti ta horda parazita. E onda sam se setio svih prethodnih situacija kad bih se obradovao nekom, naizgled dobrom rešenju, samo da bih se posle smorio kad bih shvatio u kakav promašaj na kraju izraste.

Tako da prvo da vidim kako će to da izgleda u praksi. Ako zaživi, biće baš lepo. Ne zato što mislim da će se nešto drastično promeniti, nego da mogu ljudi da drndaju Blackwater i za takve stvari. Neka rade malo za promenu.

direktor":2a5n8mju je napisao(la):
Bice nesto u stilu vasi navodi nisu tacni uvidom na terenu itd ...inace ljakse od mjenjacnice neka zakupi ta mjesta ...
Добио сам данас одговор од Паркинг сервиса да нису они надлежни и да се обратим Саобраћајној инспекцији. Дакле, пишем даље...

@bender
Svesce se to na dosadasnju praksu.
"po vasoj prijavi od ... za .... komunalni "policajci" NISU zatekli lice (vozilo) u prekrsaju bla bla...
Pa ti svojevremeno djilasovi a sada vesicevi paraziti vec godinama nista ne rade.

A da mup stavi jednu kameru tu da snima te bizgove sto parkiraju i odma salje racune na kucnu adresu ...

Evo opet sam poslao, odvojio sam minut vremena i skuckao na brzinu jednu prijavu...nadam se da ce ovaj put odgovoriti....
535383c639dff3f62d7824337defcee9.jpg
367088043ceadd9411de0ffccf192818.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Надајмо се неком позитивном помаку. Вечерас је комунална полиција изашла на лице места по мојој пријави преко Беокома (додуше нешто после сат времена) и оставила честитку бахато паркираном на пешачком прелазу на Врачару код 14. гимназије.

Neki lik je predlozijo da se uradi pauk:go aplikacija protiv bahatih ...

Do skoro je Beokom servis imao Android aplikaciju za razne prijave, ali kao da vise ne postoji na play-u, bar je ja ne nalazim... Previse prijava pa je jednostavno ukinuli.

IMG-20181225-133452.jpg

Mamlaz redovan izgleda da dolazi u kafic na. Cosku inace penje se preko trotara iz beogradske

IMG-20181225-091919.jpg

Evo i ovih bahatih skorojevica koji bi kolima i u krevet isli...

Djordjem":1wz0vnul je napisao(la):
direktor":1wz0vnul je napisao(la):
Добио сам данас одговор од Паркинг сервиса да нису они надлежни и да се обратим Саобраћајној инспекцији. Дакле, пишем даље...

Добио сам одговор од саобраћајне инспекције да је мој захтев прослеђен комуналној инспекцији ГО Врачар и да ће ме они обавестити о исходу...

nisam vidjao ovakve na nasim ulicama.
ako ih nema legli bi nam ko bu**** samar.
ako nista drugo onda ovaj video nek posluzi kao neka vrsta terapije/relaksacije

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5ZmHRElAArc[/youtube]

edit:
"pauk" je valjda privatnik.
eto sta bi moglo da pozitivno profitira kod nas uvodjenjem privatnika u posao.
sto vise dizanja veca zarada.
pa se ti parkiraj nepropisno kad spartaju privatnici po gradu i samo gledaju gde ce da te ukebaju...

Vrh