Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

ne veruj mi taj krelac treba da ostane bez auta, jedino resenje...kazne u srbiji vise ne resavaju nista...kad ih ovi baljovi i ne placaju....

ovde je najgadnija stvar sto ovakvim ponasanjem dovode u situaciju potencijalno dva unesrecena zivota..pesaka i drugog vozaca koji od tog raspalog kombija moze zgaziti istog...dva zivota unistena..a ovaj batica ce dobiti 5.000 kaznu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bulbulderac17":1oxpwymq je napisao(la):
ne veruj mi taj krelac treba da ostane bez auta, jedino resenje...kazne u srbiji vise ne resavaju nista...kad ih ovi baljovi i ne placaju....

ovde je najgadnija stvar sto ovakvim ponasanjem dovode u situaciju potencijalno dva unesrecena zivota..pesaka i drugog vozaca koji od tog raspalog kombija moze zgaziti istog...dva zivota unistena..a ovaj batica ce dobiti 5.000 kaznu

Управо тако. Код ОШ Иван Горан Ковачић и Јован Миодраговић (нарочито код ове друге) џипови родитеља који чекају децу су стално паркирани на пешачком и деца која прелазе улицу се не виде иза тих аутомобила. Срећом има неки лежећи па сви успоравају, али има и оних који џиповима или комбијима просто прелете преко лежећег.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kazemo da neko nekoga stiti jer nije nikakav problem da se skinu otisci sa vozila i pronadje ko je upravljao hamerom. Vlasnik ili neko drugi.Na kraju ce biti neki fantom, kao i oni fantomi iz Savamale koje vise niko ne pominje.

Zna se ko je upravljo vlasnik isprozivali su ga u drugim novinama ...

Vezano za Hamera, pogledajte komentare ovde:
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... ap-komicar

Ono kad ti treba horda plaćenika da štancuju političke komentare da bi pokušao da ubediš javnost da radiš svoj posao...
Ono kad si spao toliko nisko da ti treba takva podrška i politički ''boost'' čak i u slučaju jednog podivljalog stranca sa Hamerom...

Ništa još nije ni urađeno, koliko znam čak ni protuva još nije uhapšena iako se vrlo dobro zna ko je, gde je, i šta se sve izdešavalo. A SNS je već mobilisao botine da laprdaju o tome ko da se radi o Operaciji Džeronimo ili lovu na Al Kaponea. Znači ovo je kao kad bi neko udario Vesića u tuči, i on počne da se busa kako će da im se ... mamice i okupi ekipu oko sebe u nameri da ispadne još opasniji. A svo vreme se čak ni ne trudi da vrati nego stoji slobodnih ruku i samo sikće i prazno preti. A botine oko njega mu viču ''to bre Goksi, isprebijaćeš ga! Samo napred!'' A niko ništa ne preduzima. Svi jaki na rečima, i na tome sve ostaje.

Kad bi angažovali te armije botina da malo šnjufaju po ulicama, našli bi svakog krimosa u roku od 2 dana. Ali koga briga za to, ko šiša kriminal i pravdu.
Nego bitno je da se skupljaju politički poeni. Eee jajare jedne pogrbavljene...

Definitivno nam treba neki pokret kao u Rusiji onaj ''Stop a douchebag''. S tim što bi bilo dobro da naša verzija, ako zatreba, bude i radikalnija nego ona njihova. A mislim da će zatrebati. Jer na ovim prostorima, pored naroda, živi i mnogo stoke. A kao što kažu zemljoradnici - sa stokom nema šta da pričaš, st*** kad krene da pravi sr, možeš samo da je odvratiš od toga batinom. Objašnjavanje ne pomaže.

P.S.
E da, kad smo kod toga... Paz'te ovo
Pogledajte prilog 1

Gospodin vlasnik je bio u obližnjoj poslatičarnici kad sam slikao iz blizine, a video sam da se radi o ''službenom licu'' jelte... pa sam se zato pravio da slikam Skupštinu i uperio aparat u stranu. To su inače oni bumbarčići što na blef pišu kazne ljudima ''za prolazak kroz crveno'' a da nemaju nikad nikakav dokaz o počinjenom prekršaju. Najčešće pikiraju na žene, pošto njih lakše obrlate i ubede.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=588954#p588954:3dszbd70 je napisao(la):
direktor » 16 Дец 2018 08:33 pm[/url]":3dszbd70]Zna se ko je upravljo vlasnik isprozivali su ga u drugim novinama ...
Један нови моменат. Изгледа да је надрогирани дебилни инвалид, који је направио јуче онај хаос са Хамерчићем, није Оливер, тај „стајаћи“ - Stand up комичар (!!!!), него, његов рођени брат Александар !!!
То је потврдио и власник Волвоа, кога је дебилни наркоман ударио неколико пута у улици Царице Милице, и „средио“ му Волво. Татица тврди да није ни Александар то урадио , него .... Иначе татица је познат у јавности по томе, што је хтео да прави/сними филм о Боју на Косову и то по његовој верзији !!!

OGLASIO SE RAJKO ŠOTRA I SVE ŠOKIRAO! Dok policija traga za bahatim vozačem hamera, Aleksandrov otac poručuje: Moja deca NISU KRIVA, auto nam je otet!
https://www.kurir.rs/crna-hronika/31737 ... am-je-otet

Без обзира на све то, ево шта све породица Шотра од позамашне металне ергеле коњића и пловила, већ дуже време (годинама) продаје на „Половним аутомобилима“, https://www.polovniautomobili.com/oglasivac/118426
Ако је некоме нешто и запело за око, нека сврати у Генерала Анрија на Вождовцу, погледа и пазари !

Otisci, DNK smrad, kamere i eto rešenja misterije.

IMG-20181217-135342.jpg

IMG-20181217-140807.jpg

zagraditi stoku i otići
ali po mogućstvu da to uradi neko ko zaista ima invalidsku nalepnicu

kljuc po farbi je prevazidjen, mislim da je ovo za zicanu cetku, po mogustvu posle da prsnes hidrogen da mu zardja za dve milisekunde

Ludilo.

Pre par nedelja, u BIGu, ukupno u garaži možda pedesetak vozila. Možeš parkirati gde god, pa i nanpar metara od vrata

Na dva nivoa, parkiran po Pežo (nebitno, ali zanimljivo), na invalidu, odmah uz ulaz. Da slučajno ne mora tri koraka više da napravi. Ja sam se zadržao oko pola sata, otišli su u međuvremenu, ali da li je toliko teško napraviti 10 koraka više.

Tempo na Lekinom da ne spominjem.

Treba staviti mesta za invalide u neki ćošak, najdalje od vrata, pa da vidimo, možda opet parkiraju. Možda ove "invalide" nešto vuče ka žutom mestu :D

Svašta mogu da napravim u saobraćaju, ali na invalidska mesta ne parkiram. Možda sam stao jednom ili dvaput, na par sekundi, da neko uđe/izađe, ali parkiranje, sa ili bez sedenja u autu, nikada. Bez obzira da li je kažnjivo ili ne.

TapaT

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=589280#p589280:1oimesss je napisao(la):
knezevic.tt » 18 Дец 2018 07:14 am[/url]":1oimesss]Možda ove "invalide" nešto vuče ka žutom mestu :D
Лепе се ко муве за го_вна.

Mislim da najvise bahatih "invalida" ima u novom Merkatoru, gde se retko kad nadje neko na invalidskom mestu a da ima nalepnicu, dok ih najmanje ima u Emmezeti i u Ikei.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=589117#p589117:35lfa4ic je napisao(la):
dr strangelove » 17 Дец 2018, 15:37[/url]":35lfa4ic]
IMG-20181217-135342.jpg

IMG-20181217-140807.jpg

видиш да је човек инвалид у главу, зато је стао тако ту

dr strangelove":3pkesxwz je napisao(la):
Mislim da najvise bahatih "invalida" ima u novom Merkatoru, gde se retko kad nadje neko na invalidskom mestu a da ima nalepnicu, dok ih najmanje ima u Emmezeti i u Ikei.

U novom Merkatoru postoji cuvar koji oslobadja mesta za invalide po proveri nalepnice na automobilu, barem je bilo tako poslednji out kad sam bio

Hoces da kazes da gospodi u blindiranom dzipu pridje i kaze da ne mogu da se parkiraju

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Postoji neko ko to radi, ali uvek ima vozila bez nalepnice i to su uglavnom skuplja vozila.

Jedan od velikih problema je što ne postoji način da se kreteni koji parkiraju na mestima za invalide na privatnim parkinzima (a parking tržnog centra to jeste) kazne.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=589613#p589613:33yxssph je napisao(la):
astrodule » 19 Dec 2018, 10:43[/url]":33yxssph]Postoji neko ko to radi, ali uvek ima vozila bez nalepnice i to su uglavnom skuplja vozila.

Jedan od velikih problema je što ne postoji način da se kreteni koji parkiraju na mestima za invalide na privatnim parkinzima (a parking tržnog centra to jeste) kazne.

a tamo gde mogu da te kazne, parkiras ovako:
IMG-20181005-160921.jpg

Vrh