Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

За те сељобере што би се ј**** за 70 динара а возе бесна кола треба да прође неки камион неког ЈКП и да га "покупи". Случајно.

^^
Malo je falilo da se danas desi upravo to. Vatrogasci su došli na intervenciju do zgrade u Kralja Petra kod ugla sa Zmajom od Noćaja. Komšije su mi rekle da su prvo imali problema da prođu do mesta upravo zbog ekipe koja se redovno duplo parkira tu. Ekipa Parking servisa u Tojota džipu sa reg. oznakama BG 575 ŠT je naišla nešto posle vatrogasaca i videla ih kako pokušavaju da se izbore sa bahatim (s)tvorovima ali umesto da ih odnesu ili napišu kazne, samo su se povukli i produžili ka Kalemegdanu. Srećom, ubrzo je došla i policija pa ih je naterala (uz tipično negodovanje seljobera) da ih sklone odatle te su kamioni uspeli da prođu a vatrogasni komandiri su zatvorili Kralja Petra za saobraćaj.
Pogledajte prilog 6
Bezobzirni vozači koji su se makli iz Kralja Petra nisu odvezli kola u garažu u Rajićevoj nego su ih poređali duž kolovoza Uzun Mirkove, koja je sad postala još zagušenija zato što su sva vozila koja su nameravala da idu u KP preusmerena ka Kalemegdanu.
Pogledajte prilog 5
Pogledajte prilog 4
Da stvar bude još jadnija, u tom momentu opet nailazi Tojota Parking servisa BG 575 ŠT i staje ispred kolone parkiranih.
Pogledajte prilog 3
Vozač Tojote Parking Servisa izlazi iz svog vozila, šetka se trotoarom duž ulice i gleda kolonu nepropisno parkiranih vozila dok ga suvozač čeka. Na kraju se vraća u svoju Tojotu i odlazi dalje, ne uradivši apsolutno ništa povodom čitave jedne trake nepropisno parkiranih vozila koja prave još veći zastoj u već zagušenoj ulici.
Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 1

One koji negoduju policija treba posebno da kazni, prekršajnom prijavom - za ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.

A sta je bio rszlog dolaska vatrogasaca gdje je bio pozar zna li se...

Ovo nije za jedno zvanje Parking servisa, ovo je redovna praksa Big Pizze.

Kome slati prijavu?

Sent from my Ektra using Tapatalk

Tako je u Bulevaru, na ćošku sa Sinđelićevom, patrola pisala nešto kombiju neke od tih picerija (mešam ih, na ćošku je), a mala dostavna vozila su rasterali sa trotoara.

TapaT

Ali šta oni ima da ih rasteruju? Što mene ne rasteraju kada prekoračim parking, ili što me ne ukore kada prekoračim brzinu, ili što mi ne očitaju bukvicu kada ne platim parking, ili (nastaviti po želji)

To je karbik bag** redovno i jos par kod sredacke i oral isto stanje ...

Ranije sam se čudio kada bi ljudi rekli ''odrobijaću ga, ali bar ću imati smešak na licu''. Mislio sam da nema tog događaja i konflikta koji je vredan tolike cene. Međutim, kako u zadnje vreme viđam sve više ovakvih svinja...

... sve mi postaje jasnije.

Trebo si ga pregaziti ...
Inace rusi koline nepropisno parkiranih mamlaza sa 4 zmigavca rijesavaju sprejom iz kola u pokretu

32458623078_48f05bd301_o.jpg

I kako su namerno stavili sve BMWove, zbog reputacije koja prati njihove vozače... :mrgreen:

6afa9519daa4a40ddd6e5a70360676eb.jpg

Al ovo je stvarno st***, kijamet napolju, poledica klizavo, zaustavni put se meri u km...ali ne oni moraju u walter na cevape.

ponekad pozelim da kupim nekog moskvica i juga i da samo nalecem po ceo dan na ove idiote

Sent from my iPhone using Tapatalk

Žalosno je što postoje mesta gde bukvalno 24/7/365 prisutno kršenje propisa.

Iskreno, nije mi ni jasno zašto je tu napravljeno ostrvo (od punih linija).

Тако паркирана возила стварају велики проблем за пешаке који ту прелазе улицу, јер је пешачки прелаз непрегледан. Писао сам пар пута Саобраћајној полицији и увек добијао генерички одговор типа "Припадници СПИ Север уклонили толико и толико непрописно паркираних возила...".

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ako je vec ostrvo neophodno, onda dignes ivicnjak 35 cm, da ne mozgu ovi sa dzipovima kao sto mogu na "obicne visoke" ivicnjake

Opasni su bilo kakvi zidovi po sred gradskih saobraćajnica. Imali smo onaj "zid smrti" u Tošinom bunaru kod Studenjaka. Doduše, ovde se manje brzine u pitanju.

Žalosno je što moramo da tražimo rešenja, a rešenje je angažovanje nadležnih da rade svoj posao na terenu (a ne samo u kancelarijama, bez dodira sa realnosti)

pa sta znaci stoci gumeni stubic? preko njega ce da predje

slazem se da niej najbezbednije, ali posto imamo takve sluzbe kakve imamo, gotovo je neophodno da nam sve ulice budu pune armirano-betonskih zidova, jer bahatog konja nikako sem fizicki ne mozes da zaustavis

Zaustavljanje i parkiranje automobila na sredini kolovoza izjednaciti sa prolaskom kroz crveno. Kada krelac ostane bez vozacke tri meseca dozvace se pameti.

Vrh