Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Кад регистарска таблица покаже онаквим какви сте, поготово кад је тај још и бахат и на тај начин последњих дана скреће пажњу на себе, наравно у негативном смислу.

Bahati Crnogorac opet bezobrazno pokazuje svoj "nerad": To što ima najjaču tablicu ne pomaže pri izbegavanju kazne za parkiranje (FOTO)
Pogledajte prilog 2
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/29 ... ranje-foto

Бисер његове НЕРАД-ничке бахатости је "заштита" од крађе његовог "хамића" путем ланаца ! Слике је на форуму Гаража поставио члан @Корњача Раде.
Pogledajte prilog 1

Ovo je ruska fora protiv pauk, ide na to da u kamionu nemaju dovoljno velika klešta da precvikaju lanac i odnesu auto.

Meni je fascinantno to da njega manje mrzi da nosa taj lanac okolo, traži mesto da ga priveže, razvlači ga, zaključava, pa posle opet skida i pakuje... nego da potraži pristojno parking mesto ili neko mesto gde neće smetati drugima.

Čovek je očigledno esencija svega najgoreg u Balkancima (inat, lenjost i bahatost) pojačano do maksimuma. Koliko ga mrzi da uradi nesto normalno i dobro, toliko ga ne mrzi da se iscima da istera inat i bezobrazluk. Bolestan mozak.

Bogami ne bih reko da je to. Beograd (mada i ostatak Srbije) je u zadnje vreme postao takav epicentar seljanije i bahatosti da me više ništa ne bi čudilo. Znam jer gledam ovakve i njemu slične svaki drugi dan. Urušavanje (tačnije dokrajčivanje) institucija i vladavine prava je dovelo do toga da nešto što je nekad bilo rezervisano samo za top mooda poput političara, Peconija, Vazuru i tako te... akademike... sada postaje uobičajena stvar dostupna hiljadama ljudi. Nekad si u Beogradu imao recimo stotinak automobila koji bi ili poznati po ovakvom i sličnom ponašanju. I tačno se znalo za svaki kome pripada i ko stoji iza njega. Danas ih imaš na svakom koraku a niko više ni ne zna ko su ti ljudi (mislim... ''ljudi''...) i otkud oni ovde.

Tako je to kad ovde za 50 evra možeš da otkačiš sebi sa vrata patrolu policije. I Komunalne i one ''prave''. Dodaš još jednu nulu iza toga i kupio si sebi mir i imunitet za narednih nekoliko meseci.

Bender Rodriguez":3ljuciwe je napisao(la):
Tako je to kad ovde za 50 evra možeš da otkačiš sebi sa vrata patrolu policije. I Komunalne i one ''prave''. Dodaš još jednu nulu iza toga i kupio si sebi mir i imunitet za narednih nekoliko meseci.

A, to da, naravno.

Nego, ovo konkretno mi liči na zezanje, s obzirom na "sadržaj" koji stoji na "tablici", pa onda to "vezivanje" slabim lancima za još slabašnije drvence... :mrgreen:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=568414#p568414:3hcnc4ow je napisao(la):
Гага » Sre Sep 19, 2018 2:06 am[/url]":3hcnc4ow]
file.php

Prepostavljam da je lanac zakljucao katancem, samo stavite jos jedan vas katanac pa da vidim kako ce da otkljuca i oslobodi svoj nerad.

Valjda su stanari zgrada čija su ulazna vrata blokirana nazvali pauka.

DNO DNA...

Studentski Trg, zgrada REKTALrata. Kolona limuzina sa saobraćajnim bumbarima na čelu

Jer ostaviti vozila na obližnjoj taksi stanici udaljenoj 50 metara je ispod časti ''eliti''...

Meni je nezamislivo da se igde popnem na trotoar kolima. Jednostavno me je blam da to uradim. Većinu nije nikakav blam i ne kapira šta je tu problem.

To je kao što na auto-putu stanu u zaustavnu traku da bi nekoga sačekali, ili podojili dete, ili pogledali mapu.
95fb96fc2eb826d4f030fecbf486620c.jpg

Mislim da je mecka od mamlsz vlasnika cvjecare gaga ce znati mislim da je pisao o nekoj toj cvjecari
Uklonis cvjecaru divlji objekat i i nema divljeg parkiranja prosto i tako sirom grada

Делимично решено бахато паркирање испред улаза прве зграде "Мерцедес" у блоку 38. Скоро су постављена ова два зелена метална стубић, а ови дрвени поодавно. За сад има резултата, не паркирају више (не могу) на том делу тротоара, али могу иза зграде на тротоару. Још увек бахати инвалиди паркирају у дечијем игралишту, које је стварно одавно запуштено, а то су она возила у другом плану на слици, иза овог Пежоа 3008.

Gago jel imas fotke bloka mercedeski dok su bile fontane ispred istih i radila ona cesma izmedju zgrada to je sapic u nekoj predizbornoj akciji zabetoniro sve ...

@Директоре, нажалост немам те слике. Негде имам слику те чесме између "мерцедес" зграда. Кад је пронађем поставићу је чисто да буде у подтеми о фонтанама и чесмама.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=571638#p571638:1y48a9ry je napisao(la):
Гага » 03 Окт 2018 02:28 am[/url]":1y48a9ry]Делимично решено бахато паркирање испред улаза прве зграде "Мерцедес" у блоку 38. Скоро су постављена ова два зелена метална стубић, а ови дрвени поодавно. За сад има резултата, не паркирају више (не могу) на том делу тротоара, али могу иза зграде на тротоару. Још увек бахати инвалиди паркирају у дечијем игралишту, које је стварно одавно запуштено, а то су она возила у другом плану на слици, иза овог Пежоа 3008.

file.php
Да цитирам самог себе :D
Сад кад је управник зграде ("мерцедес" 132) поставио ове дрвене и металне стубиће, понеки бахати дебил једноставно пређе колима (углавном један са црним бмв-ом Х5) преко траве и стане на тротоар иза ова два нова зелена метална стубића !!! :bg4: Следећи пут слика са дебилним бмв-ом (кад натрчим)

Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1

Mora tu jos stubica da postavi sudimac da li je taj bahati iz zgrade pa da mu bude pod prozorom

ovaj što vezuje lancem onu zutu trafiku nije da mu fizicki ne odnesu auto, već ukoliko pokuša da prekine lanac ili katanac spada pod krivično delo krađe vozila. Sa lancem pauk ne sme da te dira jer spada pod krađu vozila, tako da se sa tim lancem izvlače samo sa kaznom za nepropisno pakriranje.

Vrh