Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Bumbari prosto ne mogu da se ne parkiraju nasred okretnice. Ovo je već 10. put da ih vidim ovako.

Samo se pitam, kako u ovakvim situacijama dele mito?

Patkomobil je koriscen kao svojevrsna reklama-eksponat i nije tu parkiran zato sto ih je mrzelo da odu do podzemne garaze..

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=532033#p532033:26jamicd je napisao(la):
bl3y4 » Sub Apr 14, 2018 11:44 am[/url]":26jamicd]Patkomobil je koriscen kao svojevrsna reklama-eksponat i nije tu parkiran zato sto ih je mrzelo da odu do podzemne garaze..

nepropisno je nepropisni, isto kao sto je ono sto parkiraju kamioncice sa reklamom bahatost, tako je i ovo, sem sto je ovo jos i politicki motivisano

Ok, prijavite Patkomobil. Za vas ne postoji građanski aktivizam već samo legalizam kojim maskirate vaše strahopoštovanje ka vlasti. :violina:

od protesta i vandalizma nema nista, ako neko hoce nesto da uradi, nek napravi lepo vojni puc, samo tako moze nesto da se postigne, a ovako samo steti gradjanima, vlasti ne steti, a ni sebi

Pogledaj u rijecnik definiciju vojnog puca pa onda na sta lici vojska pa onda prizivaj

pa to jeste, sa vojskom kojoj je najveci uspeh da se skidaju u zadruzi ne mozemo nista

Чувена немачка таблица ДОН – Дистрикт Донау-Рајс (Landkreis Donau-Reis) из репубЉик Бајерн.

Овај бахати инвалид у мозак ДОН-ац је баш увиђаван неки човек, ето остави ову своју мечкетину тако да и пешаци могу да га обиђу и прођу тротоаром, а да се не ломатају и по Сарајевској улици, и да их не однесе неко возило или аутобус. :bg4:

Česta slika na B. kosi. Trafika na autobuskoj stanici u Dr Huga Klajna (kod Peđe Milosavljevića) gde ljudi često stanu da bi skoknuli po nešto. :bg4:

https://twitter.com/fabianvendrig/statu ... 8020748288

.Pa da naravno if ppl park their cars like this to buy a package of cigarettes....in a non stopping zone....The guy did without sramota, he even locked his car...

Pogledajte prilog 1

Lik koji je ovo okačio je inače stranac koji živi u Beogradu i često kači naše primere bahatosti u saobraćaju.

30652641_798265977049095_5047674719944310784_o.jpg
https://www.facebook.com/milos.stosic.9 ... 6167049076

Слика преузета са форума Гаража од члана @„Штејер“.

Pogledajte prilog 1
Вероватно да они који одлазе на правни факултет, или пролазе туда, препознају ово место, где је овај бахати инвалид у мозак, власник Бентлија Континентал, паркирао испред самог улаза у каФић „Правда“ код правног факултета.

Иначе бахати власник овог прелепог аутомобила је онај фудбалер (Ивица Драгутиновић), а и власник је тог каФића, чији су Бентли возили они криминалци који су ударили са Бентлијем у Вучићев аутомобил код Топчидерске звезде. Овај бахато паркирани Бентли са слике је овај бахати фудбалер сад скоро купио, а онај са којим је направљен судар је „стари“! и продат је, а то је овај модел, исто Континентал.

Da, to je cuveni Bentli koji je ucestvovao u incidentu sa kolonom.Teget, 3562 HNL spanske tablice, kao sto je objavljeno na samo jednom portalu kad se desio incident sa kolonom. Prica o Ivici Dragutinovicu je samo paravan. Ivica taj auto ni ne vozi, on je samo vlasnik na papiru. U realnosti ga koristi nekoliko drugih individua.

Imao sam prilike da nekoliko puta vidim taj Bentli parkiran ispred odredjenih klubova. Kad god bi se pojavila policija (sto je izuzetno retko ali se desi s vremena na vremme) taj Bentli bi prvi "nestajao" sa lica mesta. O tome koliko puta je bio parkiran nasred kolovoza, tako da blokira saobracaj, da I ne pricam.

Inace I sam auto I njegovi korisnici su dobro poznati policiji. Ali na tome sve ostaje. U realnosti niko im nista ne moze. Taj auto je cesto umeo da deli parking sa nekoliko MUPovih neobeleznih limuzina sa blinkerima I rotacijama.

Ne bih vise o tome na ovako javnom mestu. Samo cu reci da ne treba vise nista da vas cudi, ovde je sve trulo do kostane srzi a ovoga ce biti sve vise I vise. Ako neko bude te "srece" da naleti na taj auto, savetujem mu da se drzi podalje jer iza njega stoji vrlo jaka I opasna, a neopisivo bahata ekipa.

Dogodilo mi se pre par dana da je neki posteni vlasnik Audija hteo da obidje celu kolonu i ubaci se ispred mene u krivini na Tosinom bunaru..
Kada ga nisam pustio da se ubaci izgurao je ovog iza zatim dodao gas i isao paralelno samnom nekih 300-400m u traci suprotnog smera zatim je uleteo ispred mene i malo usporio. Taman sam mislio da ce izaci kada se predomislio i presao u traku za skretanje desno ka B.Kosi, a kada sam ja dosao paralelno sa njim pokusao je da me udari ali tako da ispadne kao da sam ja kriv. Posto nije uspeo svako je otisao na svoju stranu..

Samo me zanima koliko dugo policija cuva snimke kamera posto se na toj raskrsnici nalazi jedna na onom visokom stubu koja je okrenuta ka toj ulici..

Svet je pun samozivih maloumnika - Pazite se ljudi.

Teoretski čuva dovoljno dugo jer iz medija često čitamo kako su pomoću snimaka uhvatili nekoga, tj, locirali ga.

Samo razmisli da li je sve to vredno truda i živaca, jer tajnost podataka kod nas ne postoji u praksi, a taj lik će sigurno naći nekoga ko će mu odati tvoje podatke.

Cudi me da taksiti ne najure ove divlje parkirane posto ima je stanica odmah niznad pesackom prelaza.

Ne znam da li su to "divlji" taksisti ali ću se potruditi da saznam. Svakako, baš na tom mestu skoro redovno je parkiran jedan auto. Ljudi negoduju ali ne na pravi način uključujući i mene, do sutra.

Vrh